Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

ΕΛΑΜ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Με βάση τα καθημερινά μηνύματα από τους πολίτες και με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, το Ε.ΛΑ.Μ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα είναι στη Κυπριακή βουλή, με περισσότερους από τρεις βουλευτές και θα κάνει την μεγάλη έκπληξη στους εδώ και χρόνια  πολέμιους του.
Η αποδοχή του κόσμου είναι πολύ μεγάλη και καθημερινά μεγαλώνει αγκαλιάζοντας με θέρμη τους Συναγωνιστές ΕΛΑΜίτες. 

Απτό παράδειγμα στις τακτικές διαλέξεις, οι αίθουσες του Κινήματος σε Παγκύπρια βάση είναι κατάμεστες από πολίτες που διψούν από ενδιαφέρον για την πρόοδο και προκοπή του Λαού μας και για το μέλλον της Πατρίδας μας, που σήμερα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, προς την τουρκοποίηση και την υπάρχουσα οικονομική δυσχέρεια του λαού μας και που  ευθύνονται, θεληματικά και ετσιθελικά, τα δύο συνεργαζόμενα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, σέρνοντας μαζί τους τα δύο μνημονιακά κόμματα ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ  για γνωστούς – άγνωστους λόγους που υποψιαζόμαστε και γνωρίζουμε όλοι μας.

Ακόμη ένα τρανό παράδειγμα εναγκαλισμού του Κινήματος από τους πολίτες μας, ήταν τη περασμένη Κυριακή στο ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο του Σταυραετού του Μαχαιρά Γρηγόρη Αυξεντίου, όπου πλήθος κόσμου συνενώθη με τους ΕΛΑΜίτες και βροντοφώναζαν αντιομοσπονδιακά συνθήματα.
Εκ των πραγμάτων πρέπει να αναφέρω και δημοσίως ότι, ο στόχος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Ε.ΛΑ.Μ  στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, του Μαίου, με βάση τη δυναμική που αναπτύσσει και από το ενδιαφέρον και την Αγάπη του κόσμου που επιδεικνύει, είναι της τάξης του 7%  και θα μπει πανηγυρικά στη βουλή, σπάζοντας τον σταλινικό γκρίζο πάγο, κατασκεύασμα του ΔΗΣΑΚΕΛ, του ποσοστού εισδοχής κομμάτων στη βουλή του 3.6%  από το 1.8%.

Οσα εμπόδια, πόλεμο και αν χρησιμοποιήσουν και όσα κλειδιά κι’ αν έχουν στα χέρια τους οι δύο ηγεσίες του ΔΗΣΑΚΕΛ, δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν τη προέλαση των ΕΛΑΜιτών στη Κυπριακή βουλή, γιατί το Ε.ΛΑ.Μ. έχει και τη φωλιά του καθαρή και τα χέρια του, αλλά και τη συνείδηση της Άξιας Ηγεσίας του, αλλά και των Άξιων υποψήφιων του ήσυχη.

Τα βαρίδια που κουβαλούν οι δύο ηγετίσκοι των συνεργαζομένων κομμάτων του ΔΗΣΑΚΕΛ, με τα  συρόμενα εξ’ αμάξης μνημονιακά παραρτήματα τους ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ είναι βαριά κι’ ασήκωτα για να μπορέσουν να αντιδράσουν. Γιατί εκτός από τα ασήκωτα βαρίδια οι ψηφοφόροι τους, έκοψαν και τα φτερά τους. Ο Κυπριακός γονατισμένος και πληγωμένος Ελληνισμός της Κύπρου μας τον ερχόμενο Μάιο, θα  τους τιμωρήσει με σταυρικό θάνατο, αυτά τα τέσσερα κόμματα που θεληματικά κατέστρεψαν την κοινωνία μας και έκοψαν τα φτερά και το μέλλον της Νεολαίας μας και στέλλουν στη φυλακή για μικροχρέη τους πολίτες και που σε λίγους μήνες θα τους πουλήσουν και τις περιουσίες τους σε κάτι που δεν ευθύνονται, που κάποιοι απ’ αυτούς τους πολιτικούς θα τους ρουφήξουν και το αίμα τους στις εκποιήσεις.

Όμως τα Άδικα ουκ ευλογούνται γράφει το Άγιο μας Ευαγγέλιο. Όλα εδώ πληρώνονται, λέει  μια ρήση του Λαού μας και θα πληρώσουν βαρύ το Τίμημα, κι’ αυτοί και τα παιδιά τους, Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα,  κι’ ας μην το αντιλαμβάνονται αυτοί οι  νεόπλουτοι Μασόνοι που λένε τακτικά από τα Μ.Μ.Ε οι Τούρκοι είναι αδελφοί μας, με τα λαμόγια τους Ανθέλληνες και απάτριδες.

Άριστος Κακουλής   Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΛΟΧΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΟΥΝΤΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΜΠΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Α. Δημητριάδης Αποφάσισα να αναφερθώ σήμερα σε έναν Έλληνα που μπροστά του ο Αμερικάνος Ράμπο φαντάζει ως «προσκοπάκ...