Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΙΣΧΥΡΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ ΣΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΑ


DSC 1870 new 3563d 


Την περασμένη Κυριακή ετελέσθη το ετήσιο Μνημόσυνο του Υπαρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α Γρηγόρη Αυξεντίου στον Μαχαιρά.
Το Ε.ΛΑ.Μ ήταν παρών και στην Εκκλησία κατά την διάρκεια της Θείας λειτουργίας και της τέλεσης του Μνημοσύνου του Γρηγόρη Αυξεντίου και με ένα βροντερό παρών στο κρησφύγετο του, με πλήθος ΕΛΑΜιτών όλων των ηλικιών, από μικρά παιδιά μέχρι την τρίτη ηλικία, από όλες τις γωνιές της Κύπρου, που στη συνέχεια πλήθος κόσμου συνενώθη στις μάζες των ΕΛΑΜιτών και τους καταχειροκροτούσαν, φωνάζοντας μαζί τους, αντιομοσπονδιακά συνθήματα και όπως η Κύπρος είναι Ελληνική κ.α.  
Ήταν μεγάλη η συγκίνηση του κόσμου από τον όλο Εθνικισμό που δημιουργήθηκε από τους ΕΛΑΜίτες, με τις δεκάδες Ελληνικές Σημαίες και  λάβαρα.



Αξιοσημείωτο δε το γεγονός, τη στιγμή των καταθέσεων των στεφάνων έμπροσθεν του κρησφυγέτου του Ήρωα, από εκπροσώπους των τριών συνεργαζομένων μνημονιακών  κομμάτων, τα χειροκροτήματα ήταν πενιχρά έως μηδαμινά.   Φανερώνει πρώτιστα την απογοήτευση των πολιτών από τον παλαιοκομματισμό που έσπειραν  ζιζάνια  και θερίζουν αγκάθια, ενώ αντίθετα με τη κατάθεση  στεφάνου από τον Πρόεδρο του Εθνικιστικού Κινήματος Ε.ΛΑ.Μ του κ. Χρίστου, τα χειροκροτήματα ήταν εκατοντάδες και ο Εθνικιστικός παλμός στο μεγαλείο του. 

xristos auksentiou 16 cfc20

Αυτό δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, που στέκονται συμπαραστάτες  και  που αύριο θα Τιμήσουν με την ψήφο τους το Ε.ΛΑ.Μ, για την Μεγάλη αλλαγή που έρχεται, για το μέλλον της Πατρίδας μας και γενικότερα του Λαού μας,  ένα μέλλον ευοίωνο και ενθαρρυντικό, με φιλολαϊκή πολιτική, που οι πολίτες αυτό που αναμένουν μόνον το Ε.ΛΑ.Μ θα υλοποιήσει και θα σταθεί αρωγός δίπλα  στον πολίτη, υπερασπιστής των Δικαίων του και με Πατριωτισμό για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της Μαρτυρικής μας Πατρίδας, που θα πρυτανεύσει η λογική, η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη. 

Έφθασε λοιπόν η ώρα, που ο ήλιος θα ανατείλει λαμπερός και γλυκός, χωρίς μαύρα σύννεφα και σκόνη. Έφθασε η ώρα και η στιγμή, που η Μαρτυρική μας Πατρίδα και ο λαός της θα ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ, και η Ανάσταση είναι κοντά και που οι καμπάνες που σήμερα κτυπούν λυπητερά, αύριο θα κτυπούν χαρμόσυνα και Αναστάσιμα.
Οι θυσίες των Ηρώων μας, θα βρουν ανάταση ψυχής και Άξιους συνεχιστές των Ενδόξων Αγώνων τους, για τη πολυπόθητη ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, που ήταν ο Εθνικός σκοπός και  ο Ιερός  τους όρκος.


Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...