Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Η Χρυσή Αυγή, η “Ευρώπη” των τοκογλύφων και οι αγρότες - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η Χρυσή Αυγή, η “Ευρώπη” των τοκογλύφων και οι αγρότες - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
Κ.Ε. του ΚΚΕ: “…Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η παρέμβαση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στους αγρότες

Όπως έγινε γνωστό οι περίφημοι “δανειστές” μας επιμένουν στο ζήτημα των αγροτών και στα σκληρά φορολογικά μέτρα εις βάρος τους. Το ίδιο ισχύει και για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Τα μέτρα αυτά προκύπτουν από το μνημόνιο της αριστεράς, που υπερψήφισε τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και η Ν.Δ. και το Ποτάμι στις 14 Αυγούστου 2015. Τότε που μέσα στο κοινοβούλιο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είπε ένα υπερήφανο όχι, τονίζοντας ότι εάν είναι να πέσουμε στα βράχια αυτό αποτελεί επιλογή του ελληνικού λαού, ο οποίος δεν αντέχει άλλο πλέον την αδιέξοδη πολιτική των μνημονίων.
Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ξεκάθαρη τόσο για το ζήτημα των αγροτών όσο και του μνημονίου γενικότερα. Και η ξεκάθαρη αυτή θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ φάνηκε καθαρά στις τελευταίες αγροτικές κινητοποιήσεις, τις οποίες στηρίξαμε χωρίς καμία προσπάθεια να εκμεταλλευτούμε πολιτικά την κατάσταση. Είχα τονίσει μέσα στη βουλή και επαναλαμβάνω στο κείμενο αυτό ότι οι αγρότες είναι η τελευταία γραμμή αμύνης των εθνικών δυνάμεων ενάντια στην ξενοκρατία του μνημονίου.


Όπως είναι γνωστό τον αγώνα των αγροτών πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο οι “σύντροφοι” του ΚΚΕ, οι οποίοι με απ’ ευθείας συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν τις κινητοποιήσεις σε αδιέξοδο. Ποιος ξεχνά τις συναντήσεις Κουτσουμπά - Τσίπρα πριν τις  κινητοποιήσεις και την “μεσολάβηση” Μπούτα και την παρέλαση δίκην καρναβάλου των 17 τρακτέρ μέσα στην Αθήνα! Ποιος ξεχνά ότι στην συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος όταν θέλησαν να μιλήσουν οι αγρότες, τους εμπόδισαν οι ερυθροφρουροί του ΚΚΕ με τα στειλιάρια με τις κόκκινες σημαίες. Όμως, εάν κάτι διαθέτει το ΚΚΕ είναι θράσος και έτσι στην απόφαση της κεντρικής του επιτροπής, που δημοσιεύθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 γινόταν ιδιαίτερη αναφορά στην Χρυσή Αυγή.
Συγκεκριμένα η αναφορά είχε ως εξής:  “…Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η παρέμβαση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στους αγρότες, αρκετές φορές κρύβοντας ακόμα και την πραγματική πολιτική της ταυτότητα, προκειμένου να επηρεάσει, να εξαπατήσει ευκολότερα δυνάμεις που εκλογικά ακολούθησαν τη ΝΔ. Το κάλπικο σύνθημα της Χρυσής Αυγής για την «εθνική παραγωγή» και την «προτεραιότητα της πρωτογενούς παραγωγής» - για να κολακέψει και να προσεταιριστεί τους αγρότες - κρύβει ότι οι παραγωγικές δυνατότητες της χώρας καταστρέφονται εξαιτίας πρώτα απ' όλα της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και της αδύναμης και ανισόμετρης θέσης της Ελλάδας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.”
Φυσικά και δεν είναι κάλπικο το σύνθημα για επιστροφή στην εθνική παραγωγή και ούτε ποτέ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απέκρυψε ότι η χώρα καταστρέφεται από την επιθετική πολιτική του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, ούτε βέβαια και το ότι η θέση της Ελλάδος μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι αυτή που θα έπρεπε και ότι αδικείται καταφορά από τους τοκογλύφους των Βρυξελλών. Η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλει ευθέως ότι η Ε.Ε. δεν είναι η Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων που θέλουμε. 
Ανησυχούν σε αριστερά και κεντροδεξιά για την επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους αγρότες. Καλά κάνουν κι ανησυχούν. Μόνο και μόνο να σκεφτούν ότι στις προηγούμενες εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε 14% στους αγρότες, διπλάσιο δηλαδή ποσοστό από το πανελλήνιο ποσοστό της, με τα νέα δεδομένα είναι βέβαιον ότι το ποσοστό αυτό θα γίνει πολύ μεγαλύτερο και είναι βέβαιον επίσης ότι θα πληρώσουν την προδοσία των αγροτών αυτοί οι οποίοι έχουν το θράσος να παριστάνουν και τους υπερασπιστές τους.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-h-eurwph-twn-tokoglufwn-kai-oi-agrotes#ixzz42gLNuWzz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...