Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Δισέλιδο παραλήρημα κατά των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής από το Μπομπολικό “Έθνος” - Τους πονάει η δυναμική αντιπολίτευση των Εθνικιστών!

Δισέλιδο παραλήρημα κατά των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής από το Μπομπολικό “Έθνος” - Τους πονάει η δυναμική αντιπολίτευση των Εθνικιστών!

Η απόγνωση των επαγγελματιών υβριστών της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτεται σήμερα σε όλο της το μεγαλείο από το δισέλιδο παραλήρημα του Μπομπολικού "Έθνους" κατά των ευρωβουλευτών μας.
Το γνωστό δημοσιογραφικό δίδυμο που έχει πάρει εργολαβία τις συκοφαντικές επιθέσεις και την συγγραφή σεναρίων επιστημονικής φαντασίας κατά της Χρυσής Αυγής αφιερώνει δισέλιδο λιβελλογράφημα εναντίον των δυναμικών παρεμβάσεων των ευρωβουλευτών Ελευθέριου Συναδινού, Λάμπρου Φουντούλη και Γεωργίου Επιτήδειου στο ευρωκοινοβούλιο.


Όπως χαρακτηριστικά γράφουν: "ανεπανόρθωτα "πλήγωσε" την εικόνα της χώρας μας ο χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ξεστόμισε χυδαίες και ρατσιστικές εκφράσεις εντός του Ευρωκοινοβουλίου. Η αντίδραση του Μάρτιν Σουλτς ήταν άμεση και υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από την συνεδρίαση της Ολομέλειας. Την απόφαση του προέδρου του ΕΚ υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα οι παριστάμενοι ευρωβουλευτές....".
Φαίνεται πως το "Έθνος" ξέχασε ότι τον Ιούλιο του 2014 ο Σουλτς είχε αποβάλλει ευρωβουλευτή του ΚΚΕ. Τότε η εικόνα της χώρας δεν επλήγη ανεπανόρθωτα...
"Έγκυρες πηγές" της μπομπολικής φυλλάδας που δεν είναι άλλος από γνωστό ευρωβουλευτή του "συνταγματικού τόξου" αναφέρουν πως οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να καπνίζουν, δεν συμμετέχουν σε καμμία δραστηριότητα και το μόνο που κάνουν είναι να μπουκάρουν και σε συνεδριάσεις του ΕΚ και να τις διακόπτουν! Ψέμματα εις τριπλούν! Η μόνη αλήθεια είναι ότι οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι καπνιστές!
Πέρα από αυτό οι Έλληνες Εθνικιστές ευρωβουλευτές είναι οι πιο δραστήριοι σε ομιλίες, ερωτήσεις και παρεμβάσεις και καλά θα κάνουν οι "έγκυρες πηγές" της φυλλάδας του Μπόμπολα να ξεστραβωθούν και να κοιτάξουν τα στατιστικά. Εν αντιθέσει, οι λοιποί Έλληνες ευρωβουλευτές (π.χ. Σπυράκη, Κύρτσος, Βόζενμπεργκ, Παπαδημούλης, Ζαγοράκης κ.α.) είναι παντελώς ανύπαρκτοι!
Τέλος, φτάνουν στο σημείο να διαστρεβλώσουν τόσο πολύ την πραγματικότητα και να γράψουν τόσο ολοφάνερα ψέμματα που υπερασπίζονται τον ούγγρο αυτονομιστή που εκλέγεται στη Ρουμανία, Csaba Sogor και τους λοιπούς πράκτορες της Άγκυρας που διεξήγαγαν εκδήλωση υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος (ΝΔ) για την "τουρκική και μακεδονική μειονότητα" στην Θράκη.
Γράφουν μάλιστα οι ψεύτες ότι συνεργάτης των ευρωβουλευτών μας έβρισε τον τούρκο πράκτορα, ενώ φαίνεται και από το βίντεο ότι πρώτος ο Attila Dabis βρίζει τον Λάμπρο Φουντούλη, για να πάρει την δέουσα απάντηση.
Το θέμα είναι ότι οι Έλληνες ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι οι μόνοι που υπερασπίζονται δυναμικά τα εθνικά μας συμφέροντα, τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού και αυτή η άνοδος είναι που "πονάει" την συστημική φυλλάδα του Μπόμπολα.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diselido-paralhrhma-kata-twn-eurwbouleutwn-ths-chrushs-aughs-apo-to-mpompol#ixzz42rSU0fY6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...