Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Πλήρης ταὐτιση με τον κ. Συναδινό


Με αφορμή την  πρόσφατη ομιλία στην ολομέλεια της Ευρωβουλής, του ευρωβουλευτού της Χρυσής Αυγής κ. Ε. Συναδινού, ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο οφείλουμε να δηλώσουμε την πλήρη σύμπνοια και υποστήριξη στα όσα είπε ο Στρατηγός σε βάρος της τουρκίας.
Επιπρόσθετα ως Έλληνες της Κύπρου έχουμε κάθε λόγο να θεωρούμε τους τούρκους βαρβάρους διότι έχουμε υποστεί στο πετσί μας την βαρβαρότητα αυτή.


Ο ασιατικός αυτός λαός έχει εισβάλλει στο νησί μας, έχει σκοτώσει, αιχμαλωτίσει, εξαφανίσει, βασανίσει, βιάσει το Ελληνικό στοιχείο το οποίο  απομάκρυνε  από τις πατρογονικές του εστίες.
Σήμερα το 40% του Ελληνικού και συνάμα Ευρωπαϊκού εδάφους της Κύπρου τελεί υπό τουρκική κατοχή, όπως επίσης και άλλες Ελληνικές πατρίδες, ενώ οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις συνεχίζουν να προκαλούν στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ. Επιπρόσθετα το τουρκικό κράτος ευνοεί με κάθε τρόπο την ροή των προσφύγων και των λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα, δημιουργώντας έτσι μια εκρηκτική κατάσταση στο εσωτερικό της Μητέρας Πατρίδας.
Έχουμε λοιπόν κάθε λόγο ως Έλληνες Εθνικιστές της Κύπρου να ευχαριστήσουμε τον κ. Συναδινό για τις αλήθειες που είπε, όπως επίσης και τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή για την υποστήριξη που παρέχει στα θέματα που βασανίζουν εδώ και χρόνια τον Ελληνισμό της Κύπρου.

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων – Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...