Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΡΟΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΤΟ Ε.ΛΑ.Μ


Το τελευταίο διάστημα όλο και πυκνώνουν οι μάζες του κόσμου από ενδιαφέρον για υποστήριξη προς το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο - Ε.ΛΑ.Μ.
Καθημερινά το ενδιαφέρον μεγαλώνει και κορυφώνεται από τους απλούς ανθρώπους, τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη πολιτική, διανοούμενους και γενικά από όλες τις μάζες των πολιτών, από όλες τις επαρχίες της Κύπρου μας.

Είναι κάτι το πρωτοφανές που συμβαίνει στα χρονικά του Κινήματος, τα τηλεφωνήματα των πολιτών είναι ασταμάτητα προς τους υποψήφιους, που διψούν να μάθουν την πραγματική Αλήθεια για τις θέσεις του Κινήματος στο Κυπριακό, στην οικονομία και σε άλλα θέματα.
Ο Κυπριακός Ελληνισμός, έχει μπουχτίσει από το παλαιοκομματικό κατεστημένο και με τις πολυεπίπεδες συνεργασίες των, που μας έφεραν την μιζέρια και την καταστροφή στον Τόπο μας και επιμένουν ακόμη στη σαρωτική καταστροφή και στο Κυπριακό και στην οικονομία και παντού.



Τα κάστρα τους πλέον καταρρέουν και οι λόγοι πασιφανείς. Οι δεσμεύσεις τους αθετήθηκαν και τα μεγάλα τους λόγια έπεσαν στον λάκκο των λεόντων. Με κανένα πλέον τρόπο δεν μπορούν να αντικρίσουν τον Πολίτη στα μάτια, γιατί είναι δειλοί, ηττοπαθείς και ανίκανοι. Ποτέ τα τελευταία χρόνια δεν τους διέκρινε η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια προς τους Πολίτες, γιατί εν μιά νυκτί έβγαλαν τις μάσκες και μας ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ.


Ένας στίχος του τραγουδιού λέει, «μιά του κλέφτη, δυό του κλέφτη, θα σε πιάσω που θα πας και τι έχω να σου κάνω μην το συζητάς».

Τώρα έφθασε η ώρα της Κρίσεως οι Πολίτες να τιμωρήσουν τα τέσσερα μεγαλύτερα Μνημονιακά συνεργαζόμενα και συνεταιρικά κόμματα που έφεραν την Δυστυχία, τον Πόνο, την Ανεργία, τα Κοινωνικά παντοπωλεία, τα συσσίτια, τους χαμηλούς μισθούς και σύντομα οι τράπεζες θα αρχίσουν τις εκποιήσεις και εξώσεις των εντελώς Αθώων οικογενειών που δεν έφταιξαν σε τίποτα, από τα σπίτια τους και που θα ζουν σε αντίσκηνα, που σύντομα δυστυχώς θα ζήσουμε κι’ αυτό το δράμα για δεύτερη φορά μετά από το 1974.

Το Εθνικό Λαϊκό Κίνημα Ε.ΛΑ.Μ είναι ένα Κίνημα Πρωτοποριακό σε όλους τους τομείς, βρίσκεται παντού, κοντά στον Άνθρωπο, στις Εθνικές Επάλξεις, συμπαραστάτης της Αδικίας, Αγωνιστικό, Πατριωτικό και
πάνω απ’ όλα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.
 Εμπιστευτείτε το λοιπόν και αναμένουμε την Μεγάλη ΝΙΚΗ του Μαΐου, όπου η βουλή μας θα αλλάξει επί τέλους εικόνα, χρώμα και ήχο, με την παρουσία των Πανάξιων ΕΛΑΜιτών βουλευτών μας.

 Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!!!


«ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ»
«ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ»


Άριστος Κακουλής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...