Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Νέα δημοσκόπηση: Με διαφορά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή - Συνολική κατάρρευση των συστημικών κομμάτων!

Νέα δημοσκόπηση: Με διαφορά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή - Συνολική κατάρρευση των συστημικών κομμάτων!

Πέφτουν κάτω από το 20% Σύριζα και ΝΔ - Εκτός βουλής Καμμένος, Λεβέντης και Ποτάμι
Η σταθερή άνοδος της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία και η συνολική κατάρρευση των συστημικών κομμάτων που κατάντησαν την Ελλάδα έρμαιο των σκοπιανών, των τούρκων και των λαθρομεταναστών αποκαλύπτεται στην αυριανή δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για το "Πρώτο Θέμα".
Η συστημική εταιρεία δημοσκοπήσεων δίνει στα κόμματα χωρίς αναγωγή:Νέα Δημοκρατία 21,1%
Σύριζα 17,3%
Χρυσή Αυγή 6,1%
ΚΚΕ 5%
Πασόκ 3,6%
Ένωση Κεντρώων 2,6%
Ανέλ 2,2%
Ποτάμι 1,8%
Αρχικά, να σχολιάσουμε ότι με την κατάλληλη αναγωγή (και την επιστροφή του κομμένου ποσοστού...) η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη με ανοδικές τάσεις σε ποσοστά που αγγίζουν διψήφιο νούμερο.
Το κίβδηλο δίπολο Νέα Δημοκρατία - Σύριζα καταρρέει συνολικά με ποσοστά κάτω από το 20% το καθένα, καθώς το 21,1% της ψευτοδεξιάς είναι εντελώς πλασματικό (η συμμαχία Μητσοτακέικου - Πρώτου Θέματος είναι πασίγνωστη).
Τα λοιπά αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" Λεβέντης, Καμμένος και Θεοδωράκης φαίνεται ότι μένουν εκτός Βουλής και γι΄ αυτόν τον λόγο η συγχώνευση Πασόκ με Ποτάμι είναι μονόδρομος.
Η ελληνική κοινωνία καταδικάζει συλλήβδην τα προδοτικά αποκόμματα του συνταγματικού τόξου για την στάση τους στα εθνικά θέματα, το λαθρομεταναστευτικό και την κατάρρευση της οικονομίας από τα εθνοκτόνα μνημονιακά μέτρα.
Το μήνυμα που στέλνουν οι Έλληνες είναι σαφές: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-diafora-trith-dunamh-h-chrush-augh-sunolikh-katarreush-olwn-twn-susthmik#ixzz43QM9UgBU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ατάκες Κυβέρνησης και Αστυνομίας για τα πρόσφατα εγκλήματα χρηστών και εμπόρων ναρκωτικών:

Καμία ανοχή στον υπόκοσμο!!! Ολομέτωπος πόλεμος κατά των εμπόρων ναρκωτικών!!! Θα πάρουν την απάντηση τους!!! Θα κτυπήσουμε στην ρί...