Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΛΑ.Μ Δ.Π.



Άνοιξαν και λειτουργούν καθημερινά με μεγάλη επιτυχία τα νέα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης δυτικών προαστίων Λεμεσού στο Κολόσσι, με υπεύθυνο τον υποψήφιο Μιχάλη Χριστοδούλου.

Μεγάλη κοσμοσυρροή παρατηρείται καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων μεγάλο. Οι διερχόμενοι οδηγοί σταματούν και ρωτούν για τις θέσεις του Κινήματος, παίρνουν όλες τις απαντήσεις που ενδιαφέρονται και φεύγουν ικανοποιημένοι και με θετικές εντυπώσεις και θαυμασμό.



Όλοι οι επισκέπτες διαμαρτύρονται για την στάση των κομμάτων τους ότι τους ξεγέλασαν με τις υποσχέσεις που τους έδιναν και τώρα βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση, βρέθηκαν στη ανεργία, ή κάποιοι άλλοι που εργάζονται αμείβονται με πολύ χαμηλό μισθό και δεν τα βγάζουν πέρα, παραπονιούνται για τις βαριές φορολογίες, κάποιοι άλλοι σκέφτονται να μεταναστεύσουν, αλλά οι περισσότεροι ασχολούνται με το Εθνικό θέμα και δυσανασχετούν με την προδοτική λύση της Δ.Δ.Ο. που προωθούν τα κόμματα τους για ξεπούλημα της Πατρίδας μας και του Λαού μας.
Ο κάθε επισκέπτης είναι ευπρόσδεκτος να επισκεφθεί τα γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Ε.ΛΑ.Μ στο Κολόσσι, που ευρίσκονται έναντι του Δημοτικού σχολείου της Κοινότητας  και να ρωτήσει ότι θέλει για όλα τα θέματα που τον απασχολούν και να πάρει τις ανάλογες απαντήσεις από τον υπεύθυνο των γραφείων, να πάρει μαζί του προεκλογικό υλικό για μελέτη των θέσεων του Κινήματος και στο Κυπριακό αλλά και στη οικονομία.
Έχει σαφώς ο πολίτης απογοητευθεί σε μεγάλο βαθμό από τους πολιτικάντηδες των τεσσάρων συνεργαζομένων κομμάτων του δησακέλ, δήκο και εδέκ για τις καταστροφές που επέφεραν και που ευθύνονται με την ψήφιση όλων των μνημονιακών νόμων, για τα συνεχή σκάνδαλα που βγαίνουν καθημερινά στην επιφάνεια, τις μίζες, την ατιμωρησία των υπευθύνων, τη στάση του κράτους έναντι των πολιτών και για το αβέβαιο μέλλον που βλέπει μπροστά του.

Την μεγαλύτερη απογοήτευση νιώθει η νεολαία μας, που δεν έχει μέλλον στην ίδια της την Πατρίδα. Βλέπουν τα όνειρα τους οι νέοι μας να σβήνουν και να χάνονται, οι γονείς να είναι στην ανεργία, τα αδέλφια τους να επιστρέφουν από τις σπουδές τους λόγω οικονομικών προβλημάτων, τους φίλους τους να είναι στεναχωρεμένοι, κάποιους να πηγαίνουν στα συσσίτια και κάποιους άλλους να βγαίνουν με μια τσάντα τρόφιμα από τα κοινωνικά παντοπωλεία, και κάποιοι χαμηλοσυνταξιούχοι να διαμαρτύρονται.

 Άριστος Κακουλής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...