Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ ΣΤΟ ΚΟΛΟΣΣΙ




Με τεράστια επιτυχία συνεχίζουν  να εργάζονται σε προεκλογικό πυρετό τα Στελέχη, Μέλη, Υποψήφιοι  και Φίλοι του Κινήματος, στα νέα γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Ε.ΛΑ.Μ στο Κολόσσι.

Το ενδιαφέρον των πολιτών μας πολύ μεγάλο, συγχαίροντας για το θαυμάσιο έργο που επιτελούν σε όλους τους τομείς.


 Τα τηλεφωνήματα των πολιτών προς τους φίλους και συγγενών τους, πάμπολλα για υποστήριξη στο Ε.ΛΑ.Μ. από τον χώρο των γραφείων μας.

Οι επισκέπτες δηλώνουν την αγανάκτηση τους προς τα υπόλοιπα κόμματα που ψήφισαν τους μνημονιακούς νόμους, αλλά και στα δύο μεγάλα κόμματα που συνεργάζονται για μια δεκαετία τώρα με καταστροφική πορεία και στην οικονομία αλλά και στο Εθνικό θέμα.
Είναι αδιανόητο δηλώνουν με αγανάκτηση και θυμό, πρώην Συναγερμικοί, Δηκοϊκοί και Εδεκίτες που τώρα θα ψηφίσουν το Ε.ΛΑ.Μ, τα δύο ακραία κόμματα Δησύ και Ακέλ με διαφορετικές αντιλήψεις και ιδεολογίες, να ευρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο για το ξεπούλημα της Κύπρου μας και αφού παρέσυραν μαζί τους για άγνωστους λόγους τα υπόλοιπα δύο κόμματα  Δήκο και Εδέκ.


Καλούμε λοιπόν όσους πολίτες ενδιαφέρονται για την αλλαγή πορείας προς την σωστή κατεύθυνση, που είναι η φωτεινή λεωφόρος που οδηγεί στη Απελευθέρωση του Νησιού μας και για την Σωτηρία του Λαού μας, να επισκεφθούν τα νεοσύστατα γραφεία μας στο Κολόσσι που ευρίσκονται στον κύριο δρόμο έναντι του Δημοτικού σχολείου της Κοινότητας και να ρωτήσουν οποιεσδήποτε απορίες που τους απασχολούν.

Υπεύθυνος είναι ο υποψήφιος κ. Μιχάλης Χριστοδούλου και τα γραφεία είναι καθημερινά ανοικτά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...