Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ



Ο συνασπισμός της συνεργασίας των τελευταίων χρόνων, των τεσσάρων κομμάτων Δησύ – Ακέλ – Δήκο και Εδέκ όχι μόνον απέτυχε παταγωδώς, αλλά κατέστρεψε τα πάντα ως ένας οδοστρωτήρας λιώνει στο πέρασμα του τα πάντα. Έλιωσαν την οικονομία μας, έλιωσαν την Κύπρο μας, έλιωσαν τον πολιτισμό μας, έλιωσαν τα νιάτα μας, έλιωσαν τις οικογένειες μας, έλιωσαν το μέλλον μας, έλιωσαν τα όνειρα μας, έλιωσαν και την ψυχή μας.




Έφθασε λοιπόν η ώρα της μεγάλης κρίσεως από τον Κυπριακό Ελληνισμό, να λιώσει με τον ίδιο τρόπο και να τιμωρήσει αυτά τα τέσσερα κόμματα, που σκοπίμως μας γονάτισαν και μας θυσίασαν στο βωμό πρωτίστως των δικών τους συμφερόντων, αλλά και των ξένων. Ενώ υπήρχαν εναλλακτικές προτάσεις να αποφύγουμε το καταραμένο Μνημόνιο και την Τρόικα, ετσιθελικά, δικτατορικά και πεισματικά, προτίμησαν ολοταχώς για την άβυσσο, πρώτα τα δύο δίδυμα κόμματα, ποιά άλλα, Δησύ–Δήκο και μετέπειτα ακολούθησε και ψήφισε τον Μνημονιακό νόμο για τις εκποιήσεις, η... (πατριωτική Εδέκ) όπως το διατυμπανίζουν τακτικά οι πολιτικάντηδες της.

Στις 22 Μαΐου λοιπόν, παραμένουν λίγες μόνο μέρες από σήμερα, θα είναι η Μεγάλη κρίση από τον Υπερήφανο λαό μας, να τους φτύσει κατάμουτρα, να τους γιουχαΐσει και να τους καρφώσει το μαχαίρι στη καρδιά τους για τιμωρία. Να πονέσουν όπως πονεί και υποφέρει σήμερα ολόκληρος ο λαός μας, που τον κατάντησαν στα συσσίτια, στα κοινωνικά παντοπωλεία, στην ανεργία, στη μετανάστευση, στις αυτοκτονίες και σε λίγες μέρες ο ξεσπιτωμός και το ξεπούλημα των επιχειρηματιών που θα καταλήξουν σε ξένα χέρια. Αλλά συνένοχοι και μεγάλη ευθύνη φέρουν και οι νεοεισερχόμενοι υποψήφιοι σ’ αυτά τα τέσσερα κόμματα που επέλεξαν να σταδιοδρομήσουν στη πολιτική. Αυτοί κι’ αν είναι τα λαμόγια της εξουσίας, δεν βρέθηκαν εκεί για να εργαστούν για την Πατρίδα όπως τυγχάνει να δηλώνουν κάποιοι, αλλά για να τσεπώσουν τα αργύρια των μιζών και άλλων κατηγοριών κλεψιές και συμφέροντα.

Ο λαός μας κύριοι των τεσσάρων αυτών κομμάτων, έχει ξυπνήσει γιατί όχι ΜΟΝΟΝ έμεινε άφραγκος, αλλά και καταχρεωμένος στους τοκογλύφους, στις λυσσωμανείς και αιμοσταγείς τράπεζες, και οι πολίτες που δεν έφταιξαν σε τίποτα, ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ γιατί το (κράτος) δεν θέλει να τους τιμωρήσει και ο νοών νοήτω. Αυτά τα τέσσερα κόμματα, όφειλαν να στηρίξουν και να προστατεύσουν τον λαό και όχι να τον ρημάξουν και να
τον κατακρεουργήσουν στη δίνη των ορέξεων των, όταν κάποια άλλα μικρότερα κόμματα φώναζαν έξω από τη βουλή να μην προχωρήσουν να ψηφίσουν τους μνημονιακούς νόμους της Τρόικας.
Θυμάμαι πολύ καλά, όντας έξω από τη βουλή, η χαροκαμένη και μαυροφορεμένη μάνα και Ηρωίδα της εισβολής Κερυνειώτισσα Χαρίτα Μάντολες φώναζε από το μικρόφωνο, παρακαλούσε και ικέτευε τον γιό του Αείμνηστου και Πατριώτη Τάσου Παπαδόπουλου, τον Νικόλα Παπαδόπουλο να μην ψηφίσει το Μνημόνιο, αλλά δυστυχώς την αγνόησε όπως και οι Τούρκοι την ίδια και την αγνοούμενη οικογένεια της.
Τι τραγικό συμβάν Θεέ μου, ζήσαμε εκείνη την ημέρα όσοι είμαστε έξω από τη βουλή!! Ειλικρινά ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι μας από την συγκίνηση.
Ούτε λίγος Σεβασμός και Ευλάβεια προς την Ηρωίδα Χαρίτα Μάντολες από κανέναν.
Φτάσαμε στο τέλος του Κόσμου.


Ελληνίδες και Ελληνες της Μαρτυρικής μας Κύπρου,
Νέες και Νέοι,

Το μέλλον τούτου του Τόπου κινδυνεύει παντοιοτρόπως. Και από τον Τούρκο παράνομο εισβολέα και κατακτητή αλλά όμως και από τους εδώ εγκάθετους πολιτικάντηδες και τουρκολάγνους Ανθέλληνες μιζαδόρους και μακρυχέρηδες.

Στις 22 Μαΐου έχουμε όλοι μας Ιερή υποχρέωση και είναι επιτακτική Ανάγκη, έναντι της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας μας, να παρευρεθούμε και να μην λείψει κανείς μα κανείς στις κάλπες και να μαυρίσουμε αυτούς που μαύρισαν την ψυχή μας και που θα πουλήσουν την Αγαπημένη μας Πατρίδα Κύπρο και προσπαθούν να μας υποδουλώσουν στους Τούρκους Αιώνιους μας εχθρούς μας. Το μήνυμα που τους στέλλουμε λοιπόν είναι τιμωρία στο πυρ το εξώτερον. Η Πατρίς μας και ο Λαός μας θα επιβιώσει και αυτοί θα περάσουν στην Ιστορία ως αποτυχημένοι πολιτικοί και Ανθέλληνες.
Αυτό λοιπόν τους αρκεί. Θα είναι στιγματισμένοι πρώτα από τα παιδιά, τα εγγόνια τους και τα δισέγγονα τους και μετά από εμάς και τις μέλλουσες γενιές μας.


Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...