Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΔΕΚΑ ΒΑΣΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Ε.ΛΑ.Μ






1. Ψηφίζουμε Ε.ΛΑ.Μ γιατί έχουν πάντοτε σταθερή Εθνικιστική Ιδεολογία και το αποδεικνύουν έμπρακτα καθημερινά, Αγαπούν την Πατρίδα τους βασισμένοι στο θεσμό, και στις Αξίες, Θρησκεία- Πατρίδα- Οικογένεια.

2. Συνταυτιζόμαστε μαζί τους στην Εθνική γραμμή που ακολουθούν, του Πόθου των Προγόνων μας για την Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα, και είναι συνεχιστές των Αγώνων του Έθνους μας και Τιμούν τις παρακαταθήκες των Ηρώων που μας άφησαν Κληρονομιά, στο πέρασμα των Αιώνων.




3. Τηρούν Πιστά και με Ευλάβεια την Εθνική τους γραμμή, εργαζόμενοι καθημερινά υπέρ των Δικαίων της Κύπρου και προσφέρουν ότι μπορούν από το υστέρημα τους στους δεινοπαθούντες Συνανθρώπους μας από την οικονομική κρίση που μας επέβαλαν ξένοι και ντόπιοι.

4. Όλοι οι υποψήφιοι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Ε.ΛΑ.Μ. είναι Πατριώτες πρώτης γραμμής, με καθαρά χέρια, Απλοί άνθρωποι και με όρεξη για δουλειά, για το καλό της Πατρίδας μας και του Λαού μας και σίγουρα θα φέρουν την ποθητή αλλαγή στον Τόπο μας.

5. Εξ’ αρχής έχουν καταδικάσει το Μνημόνιο και τους νόμους αυτού, που κάποιοι πολιτικάντηδες Ανθέλληνες και λαμόγια της εξουσίας, έτρεξαν και ψήφισαν για δικούς τους ανεξήγητους λόγους.

6. Κάνουν καθημερινά σκληρή αντιπολίτευση στη κυβέρνηση, μέσω της εμπλουτισμένης ιστοσελίδας τους. www.elamcy.com
Δυστυχέστατα δεν έχουν λόγο από τα Κυπριακά κανάλια να εκφρασθούν είτε πολιτικά ή άλλως πως. Η πολυφωνία στη Κύπρο είναι περιορισμένη και για τους ολίγους, το κρατικό κανάλι ΡΙΚ που παίρνει χορηγία από τις μάζες των φορολογουμένων πολιτών, αρνείται επίμονα και φασιστικά να προβάλει το Ε.ΛΑ.Μ που πήρε 2.7% στις τελευταίες Ευρωεκλογές.

7. Είναι ομαδικά παρόντες σε όλα τα Εθνικά Μνημόσυνα και καταθέτουν Δάφνινα Στεφάνια και Τιμούν την Μνήμη των Ηρώων μας.

8. Στηρίζουμε τη θέση τους για την παράνομη μετανάστευση.

9. Καταδικάζουν το προδοτικό και καταστροφικό σχέδιο Ανάν, όσο και την Δ.Δ.Ο στο σύνολο της και την συμπεριφορά του προέδρου Αναστασιάδη στην προώθηση και επιβολή της στον Κυπριακό Ελληνισμό.

10. Είναι ένα Κίνημα Πατριωτικοκοινωνικό, Λαϊκό, Μορφωτικό, που αποτελείται από νέες και νέους με πολλές δραστηριότητες, με καινούργιες βάσεις και όνειρα για το μέλλον του Τόπου μας και οφείλουμε όλοι μας να τους στηρίζουμε μικροί και μεγάλοι, για το Θεάρεστο έργο που επιτελούν καθημερινά για το καλό όλων μας!!!


Βοήθησε και ΕΣΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ, για την Μεγάλη αλλαγή, για να απαλλαγούμε από το κατεστημένο που τρώει τις σάρκες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...