Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΙ ΠΥΛΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...

Έκλεισαν επιτέλους οι πύλες της βουλής, με αποτελέσματα κάκιστα, καταστροφικά, ελεεινά, φασιστικά, απρόσωπα, αχαρακτήριστα, με ψήφιση αντισυνταγματικών νόμων και ασυνείδητα, μπορεί να τα χαρακτηρίσει κανείς. Κάποιοι ολίγοι, έφυγαν με ήσυχη την συνείδηση τους, οι υπόλοιποι δε με βαριά καρδιά και θα φέρουν για πάντα στη ζωή τους τύψεις και βαρίδια στα πόδια τους με απρόβλεπτες ίσως προσωπικές συνέπειες.


Όλοι τους είναι στιγματισμένοι με ανάθεμα από τον απανταχού Ελληνισμό για τις πράξεις τους. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα.

Μα ούτε τον Πανάγαθο Θεό δεν φοβήθηκαν οι ασυγχώρητοι, οι άπιστοι και αμαρτωλοί, υποκριταί και φαρισαίοι.
Είναι ευχαριστημένοι τώρα που βλέπουν στάκτες και αποκαΐδια;;
Τα δύο κόμματα δήκο και εδέκ, ενώ αντιδρούσαν στη ψήφιση του νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις, δυστυχώς την τελευταία στιγμή, γιατί υπέκυψαν στις πιέσεις της ηγεσίας του συναγερμού και συγκατάνευσαν;
Τι άραγε τους υπεσχέθησαν;
Γνωρίζει κανείς; Ασφαλώς κάτι περνά από το μυαλό μας για την εξυπηρέτηση που έκαναν... Πολύ εύκολη η ερώτηση ακόμη και των μικρών παιδιών!!
Τα συμφέροντα του λαού μας όμως;; Γιατί δεν τα έχουν εξυπηρετήσει;; Πολλά τα ερωτήματα που μένουν αναπάντητα. Τώρα παραμονές των εκλογών, με ποιά μούτρα κατά την Κυπριακή, αντικρίζουν τον πολίτη στα   μάτια οι ασυνείδητοι; Σίγουρα με μαύρα γυαλιά!! Ανταπόκριση θα βρουν μα και φυσικά, μόνον από τα λαμόγια της εξουσίας που γλείφουν για να εξασφαλίσουν μόνιμα καρέκλες, κι’ η Πατρίδα ας τουρκέψει και ο λαός ας υποδουλωθεί στους μουλλάδες κατακτητές.

Σήμερα όλοι οι βολευτάδες των τεσσάρων κομμάτων του δησακέλ, δήκο και εδέκ χαίρονται τις καταθέσεις τους στις τράπεζες και λένε... ζήτω που τα βολέψαμε διασκεδάζοντας. Όμως ξεχνούν, ότι όλα εδώ πληρώνονται!!!
Τα Άδικα ουκ ευλογούνται, λέει η Εκκλησία μας.
Μήπως όσες και όσοι βολευτάδες ψήφισαν τους μνημονιακούς νόμους, νιώθουν υπερηφάνεια κατά άλλους;; Σίγουρα ΝΑΙ γιατί δεν έχουν ούτε καρδιά μα ούτε το γνώθι σ’ αυτόν.
Έφυγαν οι άπονοι και άφησαν πίσω τους, νεκρούς, πεινασμένους, δυστυχείς, πονεμένους και αύριο θα αρχίσουν οι εξώσεις από τα σπίτια.

Άριστος Κακουλής





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...