Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΚΡΗΤΗ: Εκατοντάδες Εθνικιστές έστειλαν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης - Φωτορεπορτάζ

ΚΡΗΤΗ: Εκατοντάδες Εθνικιστές έστειλαν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης - Φωτορεπορτάζ
Δυναμικό παρόν από εκατοντάδες Κρήτες Εθνικιστές δόθηκε σήμερα στην Χερσόνησο Ηρακλείου στην εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.



Αφορμή για το σημερινό κάλεσμα η παρουσίαση του βιβλίου "Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής".  Το μνημονιακό καθεστώς απαγορεύει παράνομα στον εκλεγμένο βουλευτή του κόμματός μας να συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, προς το παρόν όμως δεν του απαγορεύει να... γράφει βιβλία.
Η συμμετοχή των Εθνικιστών της Κρήτης και κυρίως της νεολαίας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και το κλίμα ήταν πανηγυρικό. Προλόγισε η διευθύντρια της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ Ειρήνη Δημοπούλου και ο Στρατηγός και ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός.
Οι Κρήτες συναγωνιστές υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους μας με δυναμικά εθνικιστικά συνθήματα. Η εκδήλωση έκλεισε με όλους τους συγκεντρωμένους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό μας Ύμνο.
Χαιρετισμό απηύθυναν οι συναγωνιστές Σταύρος Καρεφυλλάκης και Οδυσσέας Πατεράκης.
Παρών ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Κρήτη και Αστυνομικός Γιώργος Σπυρόπουλος. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/krhth-ekatontades-ethnikistes-esteilan-to-mhnuma-ths-ethnikhs-antistashs-bi#ixzz44pmLLdaX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...