Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΟΡΦΑΝΕΨΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ


Ω ωραία μας Κύπρος θαυμαστή, με τα ωραία σου κάλλη, χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πέλαγο, Κύπρος των Αγίων, του πλούτου και του Πολιτισμού, με τα πανέμορφα σου Μοναστήρια και ναούς, με τις όμορφες σου παραλίες, που φιλοξενείς λαούς από όλο τον κόσμο, και τα πανέμορφα σου αγριολούλουδα στους κάμπους!!


Σε εγκατέλειψε η άπονη μάνα σου, ο άπονος πατέρας σου και η άπονη Μάνα Εκκλησία. Απουσιάζει και η Μεταλαβιά της Ορθοδοξίας μας, απουσιάζει και το χαμόγελο της χαράς στα χείλη των παιδιών. Αδίκησαν την Πατρίδα, τα παιδιά τους, ξεσπίτωσαν πούλησαν και τα υπάρχοντα τους για τριάκοντα αργύρια, και διαπραγματεύονται να τα παραδώσουν όλα στον αιμοβόρο τούρκο κατακτητή και την Πατρίδα και τα παιδιά της.

Ποιός άραγε έχει το κουράγιο να κλάψει και να δώσει παρηγοριά και συμπαράσταση; Ποιός θα λυπηθεί την ορφάνια και τον καημό;
Γιατί για τριάκοντα αργύρια εγκατέλειψαν τα δύστυχα παιδιά στο δρόμο οι άπονοι, Άθεοι, απάτριδες και σκληροί ξενόδουλοι υπηρέτες των αλλόθρησκων και άπιστων μουλλάδων;;
Ω Θεέ και Παναγία μας, κάντε το θαύμα σας τούτες τις Άγιες μέρες να φωτίσετε τους άπονους, τους φιλάργυρους και αντίχριστους, να οδηγηθούν στο σωστό δρόμο του Κυρίου μας για την Σωτηρία της Πατρίδας μας και των ορφανεμένων παιδιών σας.

Την Σταύρωση επιθυμούν εκτός από τους έχοντες τα αργύρια και μερικές χιλιάδες λαμόγια της εξουσίας και φιλάργυροι, ως μικρός και ασήμαντος όχλος, που προσμένουν τα προδοτικά χέρια τα αργύρια, για να ρουφήξουν το αίμα της Πατρίδας μας και των ορφανών παιδιών.
Όμως τα άδικα ουκ ευλογούνται. Μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις είπε ο Κύριος μας.

Ελληνίδες και Έλληνες ολόκληρης της υφηλίου γρηγορείτε. Όλες
και όλοι μαζί σήμερα για ακόμη μια φορά να ενωθούμε, να αφήσουμε πίσω μας τα προβλήματα και τις σκοτούρες και σαν μια γροθιά να γίνουμε το αντίπαλο τους δέος, αυτούς που παίρνουν τα τριάκοντα αργύρια για να μας πουλήσουν στους αιώνιους μας εχθρούς. Να τους απαντήσουμε ότι αυτή η Πατρίδα δεν θα παραδοθεί ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στους κατακτητές μας.
Είμαστε απόγονοι του Λεωνίδα, του Κολοκοτρώνη, του Νικηταρά, του Διγενή, του Αυξεντίου που μας άφησαν Ιερές παρακαταθήκες ότι οι Αγώνες κερδίζονται με Αίμα Ηρωικό.
Έχουμε Ιερόν καθήκον και είναι στα χέρια μας, να διώξουμε τους προδότες της Πατρίδας μας και να στήσουμε Κάστρα και ανάχωμα μπροστά τους, να τους ρίξουμε στον λάκκο των λεόντων.
Δεν θα τους επιτρέψουμε τούτη τη Γη των πατεράδων μας να υποδουλωθεί στους άθεους και αιμοσταγείς τουρκαλλάδες.


Η ΠΑΤΡΙΣ κινδυνεύει, εμπρός λοιπόν όλοι μαζί, μην αναμένετε από τους ηγετίσκους κάποιων κομμάτων, που παίρνουν τα αργύρια και προσπαθούν να μας πουλήσουν.
 Όλες και όλοι μαζί μπορούμε, μικροί και μεγάλοι στους δρόμους για τη Δικαίωση της Πατρίδας και του Λαού μας.
Να τους αποδείξουμε γενναία ότι δεν θα επιτρέψουμε να περάσουν τα άνομα σχέδια τους για να ανοίξουν οι δρόμοι στην υποδούλωση του Υπερήφανου Λαού μας. Το έχουμε αποδείξει πολλές φορές κατά τη μακραίωνη Ιστορία μας, να το αποδείξουμε και ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!



Άριστος Κακουλής









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...