Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ



ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.


Ελληνίδες και Έλληνες,

Βρισκόμαστε σήμερα σ’ ένα σταυροδρόμι απαίτησης της μεγάλης πλειοψηφίας του Κυπριακού λαού για Απελευθέρωση των σκλαβωμένων εδαφών μας και απαίτησης μιας μικρής μειοψηφίας, υποδούλωσης της Μαρτυρικής μας Κύπρου.

Ένα σταυροδρόμι αντιπαραθέσεων, μεταξύ Αυθεντικών Ελλήνων Πατριωτών και των λαμόγιων της εξουσίας, των συμφερόντων, του ρουσφετιού των προσωπολατρών και Απάτριδων και που αγνόησαν την Ιστορία, τον Ελληνικό πολιτισμό και την Ελληνικότητα μας.



Για την κατάντια της τεράστιας διχόνοιας του Ελληνισμού μας, ευθύνονται κατ’ αρχάς κατά κύριο λόγο οι δύο ηγετίσκοι, Γλαύκος Κληρίδης (Την Πατρίδα ουκ Ελάττω Παραδώσω) ( Τα σύνορα μας είναι στη Κερύνεια)
και ο Σταλινιστής, Λενινιστής, Δημήτρης Χριστόφιας που τον ανέβασε στην εξουσία η πρώην Εθνικόφρονη ηγεσία του Δησύ που ασπάσθηκε τον κομμουνισμό, για να συνεχίσει την ολοκλήρωση του καταστροφικού έργου, για πλήρη τουρκοποίηση και Μουσουλμανοποίηση της Κύπρου μας και υποδούλωσης του Υπερήφανου Λαού μας στους αιώνιους εχθρούς μας Τουρκαλλάδες, δια μέσου του σχεδίου Ανάν. (Θαυμάστε τους)!!!

Με τη λήξη της θητείας του προέδρου Χριστόφια και με τις ευλογίες του Ακέλ, ανέβασαν στη εξουσία τον κ. Αναστασιάδη, που άλλοτε τον ύβριζαν ως φασίστα και ΕΟΚΑΒιτατζή, ο οποίος δεσμεύτηκε και προεκλογικά και μετεκλογικά σε έξι βασικά σημεία μεταξύ των οποίων ότι δεν θα επανέφερνε το σχέδιο Ανάν, δεν θα έκανε κούρεμα καταθέσεων και αθέτησε όλες του τις δεσμεύσεις, ξεγελώντας τον Κυπριακό λαό για να ανέβει στον προεδρικό θώκο.

Για την τεράστια ευθύνη για την Τουρκοποίηση και καταστροφή, συμπληρώνει το πασλ και ένα έτερο συνεταιράκι Σταλινιστής Λενινιστής, ο ηγετίσκος Τσίπρας που ξεγέλασε με τις δεσμεύσεις του τον Ελληνικό Λαό και εξελέγη Πρωθυπουργός της Μητρός Ελλάδος, επίσης γνωστός ως φιλοαγγλοαμερικανότουρκος, ο οποίος στηρίζει τη λύση της Δ.Δ.Ο. στη Κύπρο. Επίσης ακόμη ένα... Άγιο συνεταιράκι προστίθεται στο πασλ, ο Μέγας... Αρχιερέας της Κύπρου Χρυσόστομος ο Β’ που τους ευλογεί, όχι με την Αγία του ράβδο, αλλά από την ταράτσα της Αρχιεπισκοπής δίπλα από την πισίνα του, ακούγοντας το αδέρφι και φίλο του τον χότζα από τον απέναντι μιναρέ.


Ελληνίδες και Έλληνες,

Η Ελλάς για τετρακόσια χρόνια ήταν υπόδουλη στους Τούρκους κατακτητές, οι Έλληνες για τέσσερεις αιώνες έζησαν τα πάνδεινα κάτω από την μπότα του Τούρκου κατακτητή, δούλοι και υποτακτικοί, επικρατούσε συνεχώς ο φόβος, η αγωνία και η τρομοκρατία πάντοτε μέσα τους, που για να τα αναφέρει κανείς όλα τους τα βάσανα, χρειάζεται να συμπληρώσει εκατοντάδες σελίδες κειμένων.

Έχουμε λοιπόν υποχρέωση και είναι επιτακτική ανάγκη ως Έλληνες απόγονοι του Λεωνίδα, του Μεγαλέξανδρου, του Κολοκοτρώνη του Νικηταρά κ.α. των Ηρώων της σύγχρονης Ιστορίας μας, του Γεώργιου Γρίβα Διγενή, του Αυξεντίου, του Κυριάκου Μάτση, του Παλληκαρίδη και τόσων άλλων Ηρώων μας που έπεσαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Μαρτυρικής μας Κύπρου και την ΕΝΩΣΗ με την Μητέρα Ελλάδα, να ακολουθήσουμε τ’ αχνάρια τους και τον δρόμο που χάραξαν για μας και τα παιδιά μας και για τις μέλλουσες γενεές μας.
Οφείλουμε σήμερα εμείς που πιστεύουμε στα Ιερά και στα Όσια μας και που αγαπάμε αυτό τον Τόπο που λέγεται Κύπρος, να βροντοφωνάξουμε σ’ αυτούς τους ολίγους πολιτικάντηδες, ενδοτικούς, Ανθέλληνες και φιλότουρκους, που την επιβουλεύονται για ακόμη μια φορά, " Η Ταν ή επί Τας."

Πρωτοπόρα πρέπει απαραίτητα να είναι η νεολαία μας, δυστυχώς που αποκοιμήθηκε από την απογοήτευση των κακών χειρισμών και πράξεων μιάς μερίδας ηττοπαθών και συμφεροντολόγων σημερινών πολιτικάντηδων μας και να μιμηθεί την Άλκιμο Νεολαία του Αγώνα της ΕΟΚΑ 55-59, που πρόσφερε ουκ ολίγα επιτυχώς, για την αποτίναξη του Αγγλικού ζυγού.

Καλούμαστε λοιπόν σήμερα στις κάλπες, Άπαντες οι Έλληνες της Κύπρου μας που αγαπάμε την Πατρίδα μας, να τους τιμωρήσουμε παραδειγματικά αυτούς που έφεραν την Τρόικα, που ψήφισαν τους Μνημονιακούς νόμους και από την ακμή, μας έφεραν την παρακμή και μας γονάτισαν και αυτούς που υποστηρίζουν την Δ.Δ.Ο. ως λύση και θέλουν να μας υποδουλώσουν στους Τούρκους εισβολείς.


Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...