Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου - Βουλευτικές εκλογές 2011


Για πρώτη φορά στην Κυπριακή πολιτική σκηνή και μετά από ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου και την επικύρωση της απόφασης από την Κεντρική Επιτροπή τουΕθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), αποφασίστηκε η αυτόνομη και ανεξάρτητη κάθοδος του Κινήματός μας στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου, με υποψήφιους σε κάθε επαρχία.

Όσοι κατά καιρούς διέδιδαν ότι το Εθνικό Λαϊκο Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα παραμείνει εκτός εκλογικής διαδικασίας και μάλιστα θα στήριζε άλλες παρατάξεις σήμερα αποδεικνύονται ως προπαγανδιστές σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Η κατάρτιση του ψηφοδελτίου συνεχίζει ακόμη να είναι σε εξέλιξη και εντός των επομένων ημερών θα κληθούν τα μέσα σε διάσκεψη Τύπου όπου θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των υποψήφιων.

Κύριο χαρακτηριστικό του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), είναι η σταθερότητα και συνέπεια της Πολιτικής του Γραμμής, έτσι στα πλαίσια αυτά αναφέρουμε επιγραμματικά σε ποιούς τομείς σκοπεύουν να εργαστούν οι υποψήφιοι του Κινήματος μας :

Εθνικό Θεμα: Αποτελούμε ξεκάθαρη Αντιομοσπονδιακή φωνή και διαφωνούμε σε κάθε λογική συναινετικής υποχώρησης με τον κατακτητή.

Λαθρομετανάστευση: Μηδενική ανοχή σε οποιονδήποτε βρίσκεται παράνομα εντός της Δημοκρατίας και ζεί εις βάρος του φορολογούμενου συμπατριώτη μας.

Παιδεία: Μια πραγματική Ελληνοκεντρική Παιδεία θα αποτελέσει την ασπίδα των αυριανών πολιτών ενάντια στην υποδούλωση της παγκοσμιοποίησης. Δεν ανεχόμαστε καμία παραχάραξη της ιστορίας.

Ενεργειακή Πολιτική: Άμεση κατάρτιση Ενεργειακής Πολιτικής που θα εξασφαλίζει την πλήρη εκμετάλλευση όλων των κοιτασμάτων που βρίσκονται εντός της ΑΟΖ της πατρίδας μας. Εάν υπάρξει σωστός χειρισμός, η Κύπρος μπορεί να αποτελέσει υπερδύναμη στον τομέα αυτό.

Είμαστε βέβαιοι πως ο Κυπριακός Ελληνισμός δεν έχει αποχαυνωθεί πλήρως και δεν θα παραδωθεί εξ’ ολοκλήρου στο κατεστημένο με την ψήφο του. Ο Κυπριακός Ελληνισμός έχει αντιληφθεί την αναγκαιότητα ενός ξεκάθαρα Εθνικιστικού Κινήματος εντός της Πολιτικής σκηνής, όπου δεν θα αποτελείται από τους γνωστούς πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες του τόπου, θα λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας σε οιανδήποτε ανθελληνική πράξη και ανεξαρτήρως πολιτικού κόστους θα προτείνει λύσεις.

Τέλος, στα πλαίσια του υπάρχοντος Συντάγματος αλλά και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, παρακαλούμε όλα τα μέσα στα οποία έχει σταλεί η ανακοίνωση αυτή να την δημοσιεύσουν, προκειμένου να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας και για το Κίνημα μας, όπως τους έχετε ήδη ενημερώσει για τους υπόλοιπους.

Κεντρική Διοίκηση
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...