Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου Ε.ΛΑ.Μ.


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε δια του παρόντος Δελτίου Τύπου να καταδικάσει τον ξυλοδαρμό που υπέστη ο κύριος Μιχάλης Τσιάκκας.

Πέραν αυτού του γεγονότος όμως, εκφράζουμε επίσης και την αγανάκτηση μας για την απόπειρα συνταυτίσεως του Κινήματος μας με το συγκεκριμένο περιστατικό. Πίσω από τον μανδύα του κοινωνικού ρεπορτάζ, στις 23/3 η Χρύστα Ντζάνη του «Πολίτη» στοχοποιεί ολόκληρο τον εθνικιστικό χώρο και υιοθετεί πλήρως τις ιδεολογικές τοποθετήσεις του θύματος. Επαναλαμβάνουμε ότι καταδικάζουμε το επεισόδιο, όπως επίσης το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι απαράδεκτο και θυμίζει ενορχηστρωμένη προσπάθεια κατασυκοφάντησης του Κινήματος μας διότι:

1ον, Εάν η κυρία Ντζάνη λειτουργούσε αντικειμενικά, θα ζητούσε και την άποψη του Κινήματος μας προτού τοποθετηθεί εναντίον μας.

2ον, Όλως παραδόξως, ταυτίζεται το Κίνημα μας με παράνομες και συκοφαντικές ενέργειες μόλις δύο ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση μας για την κάθοδο μας στις Βουλευτικές εκλογές.

3ον, Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη και η εν λόγω αρθρογράφος προτιμά να εξάγει πορίσματα αψηφώντας το γεγονός ότι οι αρχές δεν έχουν βρει οτιδήποτε που να ενοχοποιεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι κύκλοι ενοχλούνται με την άνοδο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) σε όλους τους τομείς και φοβούνται την προοπτική αποκτήσεως πολιτικής δυνάμεως του Εθνικισμού στην Κύπρο. Οι προβοκάτσιες τους όμως είναι τόσο πρόχειρες που όχι μόνο δεν μας πτοούν, αλλά μας δίνουν για άλλη μια φορά την ευκαιρία να δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει τον Νόμιμο Πολιτικό Αγώνα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Αριστείδου Μαρίνος
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...