Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ


Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και ως Ιδεολόγοι έχουμε το καθήκον να αφυπνίσουμε τους συμπατριώτες μας, που βρίσκονται υπό την τυραννία της πολιτικάντικης διαφθοράς.

Ως στόχο έχουμε την Εθνική Αφύπνιση που θα συντελεσθεί με την αδιάκοπη και ασυμβίβαστη δράση μας. Η Πατρίδα μας κινδυνεύει. Μία εκπροσώπηση Ελλήνων Εθνικιστών στην Βουλή, θα θέσει τέλος στην διαφθορά και στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας, θα βάλει εμπόδια στα ύπουλα σχέδια που οι πολιτικάντηδες επεξεργάζονται καθημερινά.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα λάβει μέρος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν 22 Μαΐου, με υποψήφιους σε όλες τις πόλειςΟ καθένας από εμάς πρέπει να διαδώσει την κάθοδο αυτή σε όσους μπορεί γύρω του. Ο σκοπός μας είναι να βάλουμε φραγμό στην συνεχή κατρακύλα, την διαφθορά και την σαπίλα

Τι βλέπεις γύρω σου;

Μια διαρκή προδοσία… Το “σφάξε με αγά μου να αγιάσω” κυριαρχεί. Η κυβέρνηση Χριστόφια, μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, μας οδηγούν καθημερινά στην Τουρκοποίηση του νησιού μας. Τα σχέδια για μια λύση ομοσπονδίας  είναιΕΘΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ και ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ! Υποδουλώνουν την Πατρίδα μας στους Τούρκους χωρίς να ρωτήσουν κανένα… 

Αφήνουν χιλιάδες λαθρομεταναστών να εισέρχονται στην Πατρίδα μας, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι σε μερικά χρόνια οι Έλληνες Κύπριοι θα αποτελούν μειοψηφία μέσα στην ίδια τους τη χώρα!

Τα ΜΜΕ αποκρύπτουν την συνεχή άνοδο μας διότι τρομοκρατούνται στην ιδέα ότι στις επερχόμενες εκλογές υπάρχει περίπτωση στη Βουλή να εισέλθει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο(Ε.ΛΑ.Μ.).

Τώρα υπάρχει Ύβρις, Αλαζονεία, Διαφθορά. Θα έρθει όμως η στιγμή που θα ξημερώσει μια νέα μέρα για τον Ελληνισμό. Να έχετε πάντα στο νού σας, ότι μετά την Ύβρι, πάντα ακολουθεί η Νέμεσις...

Δεν υποσχόμαστε ρουσφέτια, ούτε αγωνιζόμαστε για βουλευτιλίκια. Υποσχόμαστε όμως ένα αγνό και ανυποχώρητο Αγώνα για τα δίκαια του Λαού και της Πατρίδας, για να παραμείνει τούτος ο τόπος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ όπως μας τον έχουν παραδώσει οι πρόγονοι μας.

Άρης
Μέτωπο Νεολαίας Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...