Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

“Στο δίλλημα ΠΑΤΡΙΔΑ ή οικονομική ευημερία εμείς οι Χρυσαυγίτες απαντούμε χωρίς δισταγμό: ΠΑΤΡΙΔΑ!”

«Η Ελλάδα! Πάντα ανάσταση μες απ’ το κρύο το χώμα./ Πάντα θάχει ξαφνική και μια Δευτέρα Παρουσία./ Μην την κρατάτε στης λατρείας κλεισμένη τα μουσεία./ Το τραγούδι το στερνό δεν το τραγούδησε, όχι, ακόμα.» ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ


Έχουμε λένε δημοκρατία… και κυβερνάει ο… λαός! Μόνο που ο λαός μέσα από τις έρευνες των εταιρειών δημοσκοπήσεων, τις οποίες το ίδιο το σύστημα καθοδηγεί, προκειμένου να ποδηγετεί την κοινή γνώμη, μέσα από τις έρευνες λοιπόν αυτών των ίδιων των μηχανισμών αυτής της περίφημης δημοκρατίας προκύπτει ότι εννιά στους δέκα Έλληνες θεωρούν τους πολιτικούς υπεύθυνους για την χρεοκοπία της χώρας, για τα σκάνδαλα, για την λεηλασία του εθνικού πλούτου, δεν πιστεύουν στο «μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου και επί πλέον μόνο 2% με 3% ΜΟΝΟΝ εκτιμούν τους πολιτικούς και τα κόμματα. Στο μέγα εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα των λαθρομεταναστών το 87% των Ελλήνων απαντά ότι επιθυμεί άμεση απέλαση. Όμως, τι είναι ένα 87% μπροστά στην θέληση των μεγάλων δημοκρατών που μας εξουσιάζουν; Ένα τίποτε! Δεν έχουμε, λοιπόν, δημοκρατία. Έχουμε μία υποκριτική πλουτοκρατική δικτατορία.



Η οικονομική κρίση
Το τελευταίο θέμα στο οποίο έχει επικεντρωθεί η πολιτική ζωή της χώρας είναι η οικονομική κρίση. Είναι όμως αυτή αληθινή; Απαντά επί τούτου ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Σμίτ του οποίου αυτούσια σας παραθέτουμε την δήλωση:
Χέλμουτ Σμιτ:«Πίσω από τη διάσωση της Ελλάδας βρίσκονται τα συμφέροντα των τραπεζών»… «Τώρα μαλώνουν επί ώρες, αν θα πρέπει να βοηθήσουν τους φτωχούς Έλληνες, Πορτογάλους Ιρλανδούς με χρήματα ή με εγγυήσεις, ή αν είναι προτιμότερο να τους συμβουλεύσουν να κηρύξουν πτώχευση. Εκείνο που δεν λέγεται είναι ότι πίσω από τη διάσωση της Ελλάδας βρίσκονται τα συμφέροντα γερμανικών, βρετανικών και γαλλικών τραπεζών»… «οι Έλληνες δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τα ομόλογά τους. Και ποιος υποφέρει από αυτό; Οι ξένες τράπεζες, οι οποίες τους δάνεισαν χρήματα»
Πολύ απλά ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας είπε ότι αυτοί που παριστάνουν τους κυβερνήτες του Ελληνικού Λαού και οι οποίοι στην πραγματικότητα υπηρετούν ξένα κέντρα αποφάσεων ασκούν εις βάρος του λαού κατ’ εντολήν των αφεντικών τους μία σκληρή πολιτική λιτότητας για να εξυπηρετήσουν τις ξένες τράπεζες και τίποτε άλλο. Για αυτόν τον λόγο απολύουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, κόβουν τις συντάξεις από ανήμπορους γέροντες, για αυτό το λόγο αδυνατίζουν ακόμη και την εθνική άμυνα της χώρας, για τα αφεντικά τους, τους διεθνείς τραπεζίτες. Περιττό να πούμε ότι κανένας από τους πολιτικούς μας ηγέτες δεν βρήκε το θάρρος να απαντήσει στα όσα δήλωσε ο Χέλμουτ Σμιτ και τι να πει άλλωστε; «Απορίας ψάλτου βηξ»! Η σιωπή τους συμφέρει σε όλες τις περιπτώσεις. Όσο για τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως η μεν Νέα Δημοκρατία κάνει φτηνό λαϊκισμό, παριστάνοντας ότι είναι δήθεν κατά του μνημονίου, το δε κόμμα του Καρατζαφέρη είναι γνωστό ότι στήριξε και στηρίζει την πολιτική των παγκόσμιων τοκογλύφων με όλες του τις δυνάμεις. Όσο για την αριστερά έχει μείνει μερικές δεκαετίες πίσω και απλά μας λέει αυτά που θα έλεγε και στην δεκαετία του ’60. Δεν τα έμαθαν φαίνεται τα νέα, πως η μεν μαμά σοβιετική Μόσχα πέθανε, όπως και ο προστάτης των «ρεφορμιστών» Τσαουσέσκου, η δε Κίνα έχει μεταβληθεί στην πιο σκληρή καπιταλιστική χώρα! Νέο εφεύρημα για να βγουν λέει από την κρίση, για να σώσουν δήθεν τον ελληνικό λαό (στην πραγματικότητα τις ξένες τράπεζες) είναι το μεγάλο ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας. Η αριστερά είπαμε λέει όχι από συνήθεια. Ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. είπε ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε την δημόσια περιουσία σαν «ιερά αγελάδα», η δε Νέα Δημοκρατία ήταν πρώτη που κατέθεσε την πρόταση! Τώρα βέβαια μετά την γενική κατακραυγή παίζουν με τις λέξεις και λένε ότι δεν αναφέρονται σε πώληση και εκποίηση, αλλά σε «αξιοποίηση» και περιμένουν τον Σεΐχη του Κατάρ για να ενοικιάσει για 99 χρόνια το Ελληνικό και να κάνει εκεί γήπεδα γκολφ! Μιλάμε για μία φαρσοκωμωδία εξαιρετικά απολαυστική, που θα ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστική εάν δεν αφορούσε μια ξεκάθαρη εθνική προδοσία! Έχοντας δε φτάσει σε ένα κυριολεκτικό αδιέξοδο συζητούν και συμφωνούν για την λύση, η οποία δεν θα είναι άλλη κατ’ αυτούς από τις εκλογές. Εκλογές για να ρίξουν την ευθύνη στον Ελληνικό Λαό για ό,τι αποφασίσει όπως αποφασίσει και με ό,τι εναλλακτικές λύσεις θα του δώσουν.

Οι εκλογές, το αδιέξοδο και η πρόταση Γιανναρά




Όλα δείχνουν λοιπόν ότι η χώρα βαδίζει προς εκλογές. Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει σε αυτές δεν μας εμποδίζει από το να τονίσουμε ότι είναι εκλογές της απελπισίας και της ολοκληρωτικής αποτυχίας. Είναι αυτή καθ’ αυτή η εικόνα του αδιεξόδου στο οποίο έχουν οδηγήσει την Πατρίδα. Αυτήν την φορά περισσότερο από κάθε άλλη. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι το κόμμα εκείνο που θα εκπροσωπεί απόλυτα στις εκλογές το σύνθημα «ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ». Από την μια πλευρά όλοι αυτοί, κεντροδεξιοί, κεντροαριστεροί και αριστεροί και ψευτοεθνικιστές και από την άλλη ΕΜΕΙΣ! Αυτό άλλωστε είναι και η πραγματικότητα, πραγματικότητα που φαίνεται στα τηλεπαράθυρα και στα αποτελέσματα που δίνουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων. Είμαστε οι μονίμως αποκλεισμένοι και είμαστε το «άλλο» κόμμα. Όμως, η λαϊκή οργή δεν αργεί. Ήδη ζούμε στην εποχή του φαινομένου Χρυσή Αυγή!
Έξω από τα κανάλια και τις φυλλάδες, σε καφενεία και σε δρόμους, σε γειτονιές και σε χωριά ο λαός συζητά για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Κάποιους θα τους καταφέρουν, κάποιοι όμως δεν θα αλλάξουν γνώμη. Θα σταθούν στο πλευρό μας ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!


Οι εκλογές δεν αργούν και με μεγάλη μας χαρά θα αποκαλύψουν και όλους αυτούς τους δήθεν ακομμάτιστους, που είναι εναντίον μας, αλλά είναι δήθεν «ανεξάρτητοι». Οι εκλογές πλησιάζουν και κάθε κατεργάρης-κομματάρχης θα πάει στον πάγκο του και θα φανερώσει τα χαρτιά του…
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι, οι οποίοι θέλουν να φτιάξουν ομελέτα χωρίς να σπάσουν αβγά και ενώ διαπιστώνουν το αδιέξοδο κάνουν προτάσεις όπως αυτή του καθηγητή Γιανναρά:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 06-02-11: «Ξέρουμε τι θέλουμε;» Tου Χρήστου Γιανναρά: «…Το ψυχολογικό κλίμα στα δύο κόμματα εξουσίας μοιάζει αρκετά ώριμο, από τότε που βουλευτές και στελέχη τους δεν τολμούν πια να περπατήσουν στους δρόμους της πρωτεύουσας φοβούμενοι λυντσάρισμα… Να αναστείλουν κάποια άρθρα, ελάχιστα, του ισχύοντος (ιδιοχρησίας των κομμάτων) Συντάγματος, που αφορούν τις προϋποθέσεις αναθεώρησής του. Και να προκαλέσουν εκλογές Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης αποκλείοντας τη συμμετοχή εγγεγραμμένων μελών οποιουδήποτε κόμματος….»
Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο κ. Γιανναράς μας λέει ότι μία ωραία ημέρα οι πολιτικοί μας θα συγκεντρωθούν, θα αποκτήσουν εθνική και πολιτική συνείδηση και θα πουν αποτύχαμε, ας κάνουμε μία συντακτική εθνοσυνέλευση για να καταργηθούμε! Ε, όχι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ! Αυτά είναι ευχολόγια άνευ ουσίας

Χρυσή Αυγή – Πολιτική Πρόταση

Στις εκλογές που έρχονται η Χρυσή Αυγή θα λάβει μέρος ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ, όλα αυτά που η πλειοψηφία του Λαού ψιθυρίζει. Η πρόταση μας:
1.Καταγγελία του μνημονίου και του εξωτερικού χρέους. Οπωσδήποτε του μέρους εκείνου του εξωτερικού χρέους, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση των ληστρικών επιτοκίων των παγκόσμιων τοκογλύφων. 2. Κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου και ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος λαθρομετανάστες. 3. Αγώνας για σύσταση Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης. 4. Επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια. 5. Άμεση εδώ και τώρα κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. 6. Άμεση φορολόγηση των Τραπεζών.
Τελειώνω με ένα απόσπασμα από το άρθρο μου στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού μας, το οποίο και ορίζει το πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα της Χρυσής Αυγής σήμερα:
«Θέλουν μια Ελλάδα προτεκτοράτο και ένα προτεκτοράτο πρέπει πάντα να είναι εξαρτώμενο οικονομικά… Στο δίλλημα που τίθεται ΠΑΤΡΙΔΑ ή οικονομική ευημερία κάποιων υποτακτικών ραγιάδων ενός προτεκτοράτου της παγκόσμιας εξουσίας εμείς οι Χρυσαυγίτες απαντούμε χωρίς δισταγμό: ΠΑΤΡΙΔΑ!»

Από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...