Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Eπίθεση κατά της Τουρκίας από Εθνικιστές Ευρωβουλευτές


Αίσθηση προκάλεσε με το άρθρο του ο Νικ Γρίφιν στο οποίο αναφέρει πως η Κωνσταντινούπολη είναι σήμερα κατεχόμενη από τους Τούρκους.

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις  υπέρ του Ελληνισμού από τις παρεμβάσεις των Εθνικιστών Ευρωβουλευτών του ΒΝΡ.
Ο πρόεδρος του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος , ευρωβουλευτής Νικ Γκρίφιν υπέγραψε την δήλωση της Επιτροπής Αγνοουμένων της Κύπρου ( CMP).
Η Επιτροπή τελεί υπό την αιγίδα του ευρωκοινοβουλίου και έχει συσταθεί για να διαπιστώσει την τύχη των αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής.
Ο Νικ Γκρίφιν δήλωσε : <<Είμαι ικανοποιημένος που υπέγραψα  διότι έτσι θα βοηθήσω να εξακριβωθεί η τύχη των αγνοουμένων οι οποίοι δολοφονήθηκαν από τους Τούρκους   εξαιτίας της  εισβολής στο νησί το 1974.Επίσης με αυτόν τον τρόπο θα δείξουμε την ευαισθησία μας στο θέμα της Ισλαμοποίησης της Ευρώπης >>
Ο Άντριου Μπρόνς με τον Νικ Γκρίφιν (πάνω δεξιά).

Όμως και ο άλλος Ευρωβουλευτής του ΒΝΡ ο Άντριου Μπρονς σε λόγο του στο Ευρωκοινοβούλιο , στο Στρασβούργο ,καταδίκασε την συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου από τους Τούρκους.
<< Η Τουρκία συνεχίζει με την δύναμη των όπλων να κατέχει το βόρειο τμήμα της Κύπρου . Εκμεταλλεύονται τις περιουσίες των Ελλήνων, καταστρέφουν τις εκκλησίες και τα κοιμητήριά τους. Αν η Τουρκία δεν αποσύρει τα στρατεύματά της ,αν δεν αποκαταστήσει τις ζημιές που προκάλεσε, αν δεν δώσει στους πραγματικούς ιδιοκτήτες τις περιουσίες τους τότε δεν πρόκειται να υπάρξει καμία σχέση με το κράτος αυτό, ούτε βέβαια θα πρέπει να συζητηθεί η ένταξή του στην Ευρώπη >>
Το σφυροκόπημα των Εθνικιστών Ευρωβουλευτών προς την Τουρκία δεν τελείωσε εδώ.
Με άρθρο παρέμβαση ο Νικ Γκρίφιν καταδικάζει τις πρόσφατες  φυλακίσεις δημοσιογράφων στην Τουρκία.
<< Η κυβέρνηση των Ισλαμιστών έχει δημιουργήσει ένα κλίμα φοβίας εν΄όψει των εκλογών του Ιουνίου ρίχνοντας στην φυλακή όποιον αντιπολιτεύεται . Τι να περιμένει κανείς από ένα κράτος που είναι υπόλογο για γενοκτονίες εκατομμυρίων ανθρώπων;
Πως γίνεται ένα αυταρχικό μουσουλμανικό κράτος του οποίου το έδαφος κατά 97% ανήκει στην Ασία ενώ το 3% είναι το ευρωπαϊκό έδαφος της Κωνσταντινούπολης ( την ονομάζει Constantinople) πόλη η οποία δεν είναι τουρκική ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ , της οποίας μάλιστα ο πληθυσμός προέρχεται από την δυτική Μογγολία με κουλτούρα ,γλώσσα και θρησκεία εντελώς ξένες των Ευρωπαϊκών να περιμένει να ενταχθεί στην Ε.Ε.;>>
Το εκπληκτικό αυτό άρθρο δεν γράφηκε από κάποιο Ελλαδίτη ή Ελληνοκύπριο ευρωβουλευτή . Δεν μας έχουν συνηθίσει άλλωστε σε τέτοιες ενέργειες. Ποιος θα τολμούσε να πει πως η Κωνσταντινούπολη δεν είναι τουρκική;
Το τολμούν  όμως  τα Εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης τα οποία έχουν ταχθεί ανεπιφύλακτα κατά της εισόδου της Τουρκίας στην Ε.Ε. Αντιθέτως τα κόμματα του κατεστημένου της Κύπρου και οι ευρωομάδες τους επιθυμούν διακαώς την Τουρκία στην Ευρώπη.

Ευρωπαίες Τουρκάλες διαδηλώνουν υπέρ της θρησκευτικής συνύπαρξης! 
 Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο ενημερώνει συνεχώς όλα τα σημαντικά Εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης για τις  θέσεις  και τα προβλήματα του Ελληνισμού της Κύπρου.
Η στήριξη προς το Ε.ΛΑ.Μ. είναι απαραίτητη σε όλους τους τομείς. Το Εθνικιστικό κίνημα της Κύπρου με πενιχρά μέσα κάνει αυτό που θα έπρεπε να έκαναν τα κόμματα του κατεστημένου που νέμονται τις κρατικές επιχορηγήσεις για να υποστηρίζουν την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. και να προτείνουν ως λύση του κυπριακού την διζωνική –δικοινοτική ομοσπονδία.
Οι εκλογές του Μαΐου έρχονται . Όσοι έχουν υγιείς απόψεις για τον Ελληνισμό , όσοι σκέφτονται για το μέλλον των παιδιών τους  σε μια επιβαλλόμενη από τους κρατούντες πολυφυλετική κοινωνία, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θα τους προσφέρει την κατάλληλη επιλογή.

Στράτος Καρανικολάου

Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...