Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Αναφορά της Τουρκo"κυπριακής" Εφημερίδας "KIBRIS" για το Ε.ΛΑ.Μ.


Αναφορά για την συμμετοχή του κινήματος μας στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου έκανε σήμερα η Τούρκο “κυπριακή” εφημερίδα kibris.

Αναφέρει πως το Εθνικιστικό αντιομοσπονδιακό κίνημα Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), θα διεκδικήσει την ψήφο του Ελληνικού Κυπριακού λαού.

Αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είμαστε φασιστικό, ρατσιστικό κίνημα που προσπαθεί να διώξει τους λαθρομετανάστες από την “νότια Κύπρο”.

Εν συνεχεία, προβάλλει τις δηλώσεις των κοινοβουλευτικών κομμάτων του νησιού και ουσιαστικά, κατά τα γραφόμενα τους, όλα τα κόμματα μίλησαν για περιθωριακό κίνημα επικίνδυνο για την δημοκρατία.

Τι σύμπτωση λοιπόν, οι εισβολείς και κατακτητές μας χρησιμοποιούν τα ίδια κοσμητικά επίθετα για εμάς με τα πολιτικά κόμματα του κατεστημένου και τη ομοσπονδίας.

Βλέπουμε τους τούρκους, τους αιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού, να κάνουν πλάτες και να διαφημίζουν ΟΛΑ τα κόμματα του τόπου μας, όμως στο άκουσμα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) τρομοκρατούνται! Αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως βαδίζουμε στο σωστό δρόμο.

Ας κάνουμε, λοιπόν, τον φόβο τους πραγματικότητα! Στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, στις 22 Μαΐου 2011, ψηφίζουμε Εθνικά - ψηφίζουμε Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Φτάνει πια στις υποχωρήσεις, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...