Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Απάντηση στους απανταχού συκοφάντες - Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης


Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθήσαμε αρκετά «κακόβουλα» δημοσιεύματα εφημερίδων, που θέλουν τα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης να «κατεβάζουν ρολά». Βέβαια, τα άρθρα αυτά αναφέρονταν σε ημέρες μη λειτουργίας και από εκεί φαίνεται η εγκυρότητα, αλλά και η εμπάθεια των αρθρογράφων τους.


Η απάντηση από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έρχεται συνεχώς με πράξεις, έτσι και τα γραφεία μας ήταν κατάμεστα για ακόμη μία εβδομάδα, με το χώρο να αποδεικνύεται πολύ μικρός μπροστά στην ανταπόκριση του κόσμου. Από την πρώτη στιγμή της καθ’ όλα αντισυνταγματικής σύλληψης βουλευτών, αλλά και του Αρχηγού του Κινήματός μας, το τηλεφωνικό κέντρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης συνεχώς δέχεται τηλέφωνα από τον κόσμο, που δηλώνει αγανακτισμένος και εκατό τοις εκατό στο πλευρό μας, μέχρι το τέλος! Έτσι και την Παρασκευή, εκατοντάδες νέα πρόσωπα πέρασαν το κατώφλι των γραφείων μας, δηλώνοντας στήριξη αλλά και Πίστη στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.



Λίγο μετά τις 20:00 ξεκίνησε η προγραμματισμένη ομιλία σε μία γεμάτη από κόσμο αίθουσα. Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Γρέγος Αντώνιος, που έκανε μία αναφορά στο σύγχρονο προδοτικό κατεστημένο, αλλά και στις μεθόδους που χρησιμοποιεί για να καταλύσει και τα τελευταία απομεινάρια εθνικής συνείδησης του λαού μας. Έπειτα, το λόγο πήρε η συναγωνίστριαΜιχαλολιάκου Ουρανία κάνοντας μία εξιστόρηση των γεγονότων που ακολούθησαν τις συλλήψεις και προφυλακίσεις των στελεχών και Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τόνισε πως αυτές οι πολιτικές διώξεις ήταν αναμενόμενες, αφού πλέον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει εδραιωθεί ως μία πολιτική δύναμη, που δυσαρεστεί το σύστημα και αντιστέκεται με κάθε νόμιμο μέσο, έχοντας ως ισχυρότερο όπλο της την Αλήθεια! Επίσης, ξεκαθάρισε πως οι αυτές οι πολιτικές διώξεις δε μας τρομάζουν, αλλά μας κάνουν ακόμη πιο ισχυρούς. Τέλος, μετέφερε λόγια του Αρχηγού μας, μέσα από τη φυλακή, που «ξεμπροστιάζονυ» για ακόμη μία φορά το σύστημα.



Τελευταίος το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, εξηγώντας στον κόσμο τη γραμμή που θα ακολουθήσει το Κίνημα από εδώ και πέρα. Και ο Αρχηγός, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη, ακόμη και μέσα από τη φυλακή θα συνεχίσουν τον Αγώνα, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα. Η νομική ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κάθε μέρα που περνάει ασχολείται με την υπόθεση αυτή, προσπαθώντας να κάνει την αλήθεια να λάμψει και να τονίσει την αντισυνταγματικότητα των πράξεων αυτών, που ευαγγελίζονται το Σύνταγμα και την υπεράσπισή του, σε κάθε τους πρόταση.




Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει τη δράση της, πιο δυνατή από ποτέ, γκρεμίζοντας αυτό το σαθρό πολιτικό κατεστημένο. Η αλήθεια θα λάμψει και μαζί της θα ανατείλει μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του ελληνισμού!

Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...