Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Παρέμβαση του Νικ Γκρίφιν στο Ευρωκοινοβούλιο υπέρ της Χρυσής Αυγής.


Άστραψε και βρόντηξε ο Ευρωβουλευτής και πρόεδρος του ΒΝΡ στο Ευρωκοινοβούλιο, μη αντέχοντας την υποκρισία του κατεστημένου της Ε.Ε..
Με αφορμή την κριτική κατά του Πούτιν στο Ευρωκοινοβούλιο, σχετικά με τις δραστηριότητες της "GreenPeace" στην Ρωσία, ο ηγέτης του Βρετανικού  Εθνικού Κόμματος είπε τα εξής :



" Τόσος θόρυβος έγινε για ένα μη εκλεγμένο θεσμό όπως η GreenPeace που έδρασε στην Ρωσία ενώ κανένας Ρώσος πολίτης δεν την ψήφισε. Κατηγορείτε την Ρωσία ενώ μέσα στους κόλπους της Ε.Ε, έχετε ήδη λερωμένη την φωλιά σας.
Φανταστείτε τι θα κάνατε εάν ο πρόεδρος Πούτιν  φυλάκιζε τα στελέχη της αντιπολίτευσης και απαξιούσε το 20% των πολιτών του.
Όμως όταν αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα, εσείς οι υποκριτές δεν κάνετε τίποτα και χειροκροτείτε την καταπίεση. Την GreenPeace δεν την ψήφισε κανένας, αντιθέτως την Χρυσή Αυγή την ψήφισαν 500.000 Έλληνες και εσείς φυλακίσατε τα στελέχη της επειδή έτσι σας υπαγόρευσαν οι γραφειοκράτες της Ε.Ε, οι Γερμανοί τραπεζίτες και οι σιωνιστές εγκληματίες.
Αυτή η εγκληματική πράξη είναι πολύ πιο σημαντική από τα δίχτυα μιας μη εκλεγμένης ομάδας όπως η GreenPeace.
Σταματήστε λοιπόν να κατηγορείτε την Ρωσία ενώ έχετε ήδη λερωμένη την φωλιά σας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...