Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Πανό Σέρβων οπαδών «Η Μακεδονία είναι Ελληνική» ενόχλησε τους σκοπιανούς

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους σκοπιανούς σφετεριστές της Μακεδονίας, η οποία είναι Μία και Ελληνική.
Στον πρόσφατο ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβίας - Σκοπίων, οι Σέρβοι οπαδοί ανάρτησαν πανό που έγραφε στα Ελληνικά το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι Ελληνική».

 Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δημοσίευμα αλβανόφωνης εφημερίδας των Σκοπίων «οι Σέρβοι οπαδοί προκάλεσαν τους σκοπιανούς παίκτες, παρουσιάζοντας μια σειρά από ελληνικές σημαίες, αλλά και με πανό που έγραφε ένα σύνθημα: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική, στα ελληνικά», ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι «Δεν ήταν μόνο η προβοκάτσια των Σέρβων οπαδών. Κατόπιν στην κρατική τηλεόραση της Σερβίας αναγραφόταν η χώρα ως FYROM και ο παρουσιαστής αποκάλεσε την χώρα μας ως “πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία”».
Για την Ιστορία λέμε ότι εκτός από την ψυχρολουσία αυτή οι σκοπιανοί αρπάξανε και… 5  «μπαλάκια», καθώς το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 5 – 1 υπέρ της Σερβίας. Χαιρετίζουμε την φιλελληνική πράξη των Σέρβων οπαδών και τους υπενθυμίζουμε την δική μας συμπαράσταση για το θέμα του Κοσσόβου.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ!
ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pano-serbwn-opadwn-h-makedonia-einai-ellhnikh-enochlhse-tous-skopianous#ixzz2i44CENPm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...