Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Αφανίζεται η Νέα Δημοκρατία μετά την κατάρρευση των χαλκευμένων πολιτικών διώξεων

Αφανίζεται η Νέα Δημοκρατία μετά την κατάρρευση των χαλκευμένων πολιτικών διώξεων
Αναδημοσιεύουμε αυτούσιο άρθρο από την ιστοσελίδα fimotro
Μεγάλος ο κίνδυνος αφανισμού της Νέας Δημοκρατίας - Γαλάζιοι φόβοι ότι αντί να διαλυθεί η Χρυσή Αυγή, θα διαλυθεί η Νέα Δημοκρατία
Οι πιο σοβαροί και μετριοπαθείς μέσα στη ΝΔ από το πρωί είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι. Οι δικαστικές εξελίξεις που ταρακούνησαν το πολιτικό σύστημα αφορούν κατά κύριο λόγο ένα πολύ μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας που έδειχναν τάσεις φυγής από την παράταξη του Α. Σαμαρά, αλλά έδειχναν πως επιστρέφουν μετά τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών.

Κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας εκτιμούσε πριν από λίγο ότι "ο κίνδυνος αφανισμού της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ μεγάλος". Να μετακομίσουν δηλαδή μετά από αυτές τις εξελίξεις μαζικά ψηφοφόροι από τη ΝΔ στην Χρυσή Αυγή και να διαλυθεί εκλογικά το κόμμα της Συγγρού.
Εκεί, δηλαδή που πίστευαν στη ΝΔ ότι θα έχουν μεγάλα δημοσκοπικά οφέλη, να καταρρεύσει η ίδια η ΝΔ λόγω των ψηφοφόρων που μετά τις σημερινές εξελίξεις θα επιστρέψουν στην Χρυσή Αυγή αλλά και πολλών ακόμα που δεν τους άρεσε το "στήσιμο" και τα δικονομικά άλματα που οδήγησαν στην απελευθέρωση τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Πώς τα κατάφεραν έτσι εκεί στην Συγγρού; Μόνο οι ίδιοι το ξέρουν..


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/afanizetai-h-nea-dhmokratia-meta-thn-katarreush-tou-chalkeumenou-epikoinwni#.UkwaANI9IVk#ixzz2gZNAyeQK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...