Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Παρουσία Μετώπου Γυναικών στην πορεία Europa Donna

Παρουσία Μετώπου Γυναικών στην πορεία Europa Donna
Ευαισθητοποιημένο στα κοινωνικά ζητήματα, το Μέτωπο Γυναικών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) συμμετείχε διά αντιπροσωπείας το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στην πορεία που διοργάνωσε η Europa Donna για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.
Τα μέλη μας πορεύτηκαν και στη λήξη της εκδήλωσης αφιέρωσαν τη συμβολική ροζ φιγούρα σε όσες γυναίκες μάχονται στην αρένα της ζωής, σε μία ιδιάζουσα μονομαχία. Σε όσες η ζωή τους επεφύλαξε να δώσουν ένα αγώνα δύσκολο όπου τους ευχόμαστε να έχουν τεράστια αποθέματα κουράγιου για να καταφέρουν να βγουν νικήτριες.

Ως Μέτωπο Γυναικών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) θεωρούμε ότι η πολιτεία οφείλει να μεριμνά για την επαρκή λειτουργία του κρατικού μηχανισμού ούτως ώστε να διασφαλίζεται η υγεία των πολιτών. Οφείλει να προνοεί με το να λαμβάνονται τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και με τις έγκαιρες διαγνώσεις. Δικαιολογίες του τύπου «οικονομική κρίση» δεν ευσταθούν καθώς την ίδια στιγμή τεράστια ποσά δαπανούνται για την παροχή δωρεάν ιατροφαρμακευτικής φροντίδας σε αλλοδαπούς και τουρκο«κύπριους».
Με το σύνθημα της Europa Donna «βήμα, βήμα μαζί κερδίζουμε τη ζωή» ας συνειδητοποιήσουμε ότι ο καρκίνος του μαστού αποτελεί ένα ζήτημα που αγγίζει κάθε Ελληνίδα της Κύπρου και πρέπει να ευαισθητοποιήσει τον καθένα. 
0364 05a9e

0361 d23ff
0357 8dadd
0344 4b129
Τελευταία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΛΟΧΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΟΥΝΤΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΜΠΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Α. Δημητριάδης Αποφάσισα να αναφερθώ σήμερα σε έναν Έλληνα που μπροστά του ο Αμερικάνος Ράμπο φαντάζει ως «προσκοπάκ...