Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ανοικτή επιστολή Χρυσής Αυγής προς τον πρόεδρο της βουλής των Ελλήνων

Ανοικτή επιστολή Χρυσής Αυγής προς τον πρόεδρο της βουλής των Ελλήνων
Κατά την ψηφοφορία της 22ας Οκτωβρίου το προεδρείο δρώντας πραξικοπηματικά δεν ανακοίνωσε τα ονόματα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, κ.κ. Νικολάου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Ιωάννη Λαγού. Σύμφωνα με τον κανονισμό της βουλής (άρθρο 72) κατά τις ψηφοφορίες το προεδρείο υποχρεούται να εκφωνεί τα ονόματα όλων των βουλευτών. Στην προκείμενη περίπτωση ο κανονισμός παραβιάστηκε βάναυσα.

Το γεγονός αυτό συνιστά επίσης κατάφωρη παραβίαση των θεμελιωδών άρθρων του Συντάγματος, κατάργηση της λαϊκής κυριαρχίας και απόπειρα κατάλυσης του Πολιτεύματος. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εξελέγησαν από τον ελληνικό λαό και κανείς δεν δύναται να τους στερήσει την βουλευτική ιδιότητα, όπως εντελώς παράνομα επιχειρεί να πράξει το κομματικά ελεγχόμενο προεδρείο.
Ανάλογο συνταγματικό πραξικόπημα συντελείται με την απαγόρευση της παρουσίας των τριών  βουλευτών στις συνεδριάσεις της - ελλιπούς πλέον - ολομέλειας και την κατάργηση του δικαιώματός τους να ψηφίζουν. Έτσι δημιουργείται πλασματική πλειοψηφία και κάθε απόφαση του κοινοβουλίου θεωρείται άκυρη.
Ο Άρειος Πάγος με σημερινή του απάντηση σε εξώδικο της Χρυσής Αυγής αποποιήθηκε των ευθυνών του και επέρριψε όλη την ευθύνη στην εισαγγελέα των φυλακών Κορυδαλλού. Η ίδια απάντησε πως η τελική απόφαση ανήκει, όχι σε αυτήν, αλλά στον πρόεδρο της βουλής.
Το προεδρείο της βουλής, εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ αποφάσισε να διαγράψει από τον κατάλογο των βουλευτών κατά τις ψηφοφορίες τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής μας ομάδας, τον κοινοβουλευτικό μας εκπρόσωπο και τον βουλευτή μας στην Β’ Πειραιώς. Η απόφαση αυτή αποδεικνύει πως η ανθελληνική εξουσία του μνημονίου έχει καταργήσει και έχει διασύρει ολοκληρωτικά τους θεσμούς και το Πολίτευμα.
Καλείται το προεδρείο να παύσει να παραβαίνει τον κανονισμό της βουλής και να σεβαστεί την συνταγματική νομιμότητα. Απαιτούμε να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια ώστε οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Ιωάννης Λαγός να δύνανται να εκτελούν πλήρως και απρόσκοπτα το κοινοβουλευτικό τους έργο.
Κοινοβουλευτική Ομάδα Χρυσής Αυγής


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anoikth-epistolh-chrushs-aughs-pros-ton-proedro-ths-boulhs-twn-ellhnwn#ixzz2ieU4KNGP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...