Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Θριαμβευτική αποχώρηση των πολιτικά διωκόμενων συναγωνιστών από την Ευελπίδων

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των Ελλήνων Εθνικιστών, από την απελευθέρωση των τριών στελεχών του κόμματος Η.Κασιδιάρη, Η Παναγιώταρο και Ν.Μίχο, οι οποίοι αποχώρησαν με τα πόδια, με πικρά χαμόγελα γα την σκευωρία που στήθηκε σε βάρος τους από την Ευελπίδων.


Συγκεντρωμένοι πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι μπροστά στα δικαστήρια τους αποθέωσαν, ενώ επίσης τους επιδοκίμαζαν και πολίτες που βρέθηκαν τυχαία  στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Ένας από αυτούς τους που βρισκόταν μπροστά στην καντίνα των δικαστηρίων φώναξε "Μπράβο παιδιά. Πολεμήστε τους γερά εσείς που είστε δυνατοί, γιατί εμάς μας έλιωσαν και μας κατέστρεψαν"!
Oι τρεις βουλευτές έφυγαν με ταξί και κατευθύνθηκαν προς τη ΓΑΔΑ, πιθανόν για να πάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, ενώ οι δημοσιογράφοι τους περιμένουν για να κάνουν δηλώσεις, μετά την απόφαση των ανακριτών. Αγανακτισμένος από την μεταχείριση που του επιφύλασσαν σε αυτόν και τους συναγωνιστές του ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους "Πως αισθάνεται;" τους απάντησε: «Δεν ντρέπεστε σιχάματα;».
O Ηλίας Κασιδιάρης, εμφανώς κουρασμένος αλλά χαρούμενος προχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ ο Νίκος Μίχος έπεσε στην αγκαλιά των πολιτών που δεν φοβήθηκαν να υποστηρίξουν το κόμμα, ενώ είχε επιβληθεί καθεστώς τρόμου σε όλη την Ελλάδα. Ο βουλευτής Νίκος Μίχος στην απολογία του αρνήθηκε τα πάντα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «Η δίωξη μου είναι πολιτική. Δεν έχω συμμετάσχει σε σύσκεψη που λένε ότι έγινε πριν τα επεισόδια στο Πέραμα. Εγώ είμαι βουλευτής Ευβοίας και δεν έχω σχέση με το Πέραμα» και πρόσθεσε «ότι στα κεντρικά γραφεία δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για το περιστατικό στο Κερατσίνι».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/thriambeutikh-apochwrhsh-twn-politika-diwkomenwn-sunagwnistwn-apo-thn-euelp?COLLCC=1180758582&#ixzz2gZMeG6oq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...