Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Μοναδική λύση η Απελευθέρωση

Μοναδική λύση η Απελευθέρωση
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
4 δεκαετίες μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή των σκλαβωμένων Ελληνικών εδαφών μας, είναι φανερό πως η μόνη ελπίδα που απέμεινε σε αυτόν τον τόπο είναι οι Έλληνες Εθνικιστές.
Είμαστε οι μόνοι εμείς του Ε.ΛΑ.Μ. που θεωρούμε πως η μοναδική λύση που αρμόζει στο κυπριακό πρόβλημα είναι η απελευθέρωση. Αυτή είναι η λύση που ταιριάζει στην Ιστορία μας και στην Φυλή μας.

Από τα βάθη των αιώνων έρχονται οι φωνές των ηρώων προγόνων μας που μας παρακινούν, να πράξουμε εκείνα που οι ίδιοι έκαναν και όχι μόνο διέλυσαν τους ξένους εισβολείς αλλά δημιούργησαν Ελληνικές αυτοκρατορίες, έναν  παγκόσμιο πολιτισμό και έφεραν την Ελληνική σκέψη, γνώση  και γλώσσα στα πέρατα του κόσμου.
Βεβαίως τότε υπήρχαν Ηγέτες όπως ο Λεωνίδας, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Ιωάννης Μεταξάς.
Ποια σύγκριση μπορεί να γίνει με τους σημερινούς ηγέτες του Ελληνισμού;
Θρασύδειλα ανθρωπάκια ταλαιπωρούν τον υπερήφανο λαό μας  σερνόμενοι για 40 χρόνια σε συζητήσεις και διαβουλεύσεις με τον εχθρό.
Παρουσιάζουν τον συμβιβασμό, την ηττοπάθεια, την αποδόμηση της Ελληνικής συνείδησης, την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας, ως αναγκαστικές και ..επίπονες λύσεις.
Αναβαθμίζουν τους εισβολείς, τους δολοφόνους, τους βιαστές, τους καταστροφείς του Ελληνικού πολιτισμού του νησιού μας, σε ισότιμους συνομιλητές!
Θέλουν δε να μοιράσουν  την Ελληνική Κύπρο μας αλλά και τον φυσικό πλούτο της, προτείνοντας την λύση της ομοσπονδίας.
Επιδιώκουν να γίνει το ψευδοκράτος ένα από τα δύο συνιστώντα κρατίδια και η νόμιμη κυπριακή δημοκρατία να γίνει το άλλο.
Ενώ δηλαδή ζητούν την ψήφο μας στις εκλογές για να υπερασπιστούν τα δίκαια μας, αυτοί από όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως, γίνονται εντολοδόχοι των επιδιώξεων των ξένων.
Σε αυτόν τον χώρο μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν οι μητέρες και οι σύζυγοι των αγνοουμένων μας, οι οποίες έδιδαν τον δικό τους αγώνα, ενημερώνοντας και αποτρέποντας τους τουρίστες να επισκεφθούν τα κατεχόμενα.
Σήμερα έπειτα από την καταστροφική διακυβέρνηση των κομμάτων του κατεστημένου και του ανοίγματος των οδοφραγμάτων ως απόρροια της, χιλιάδες συμπατριώτες μας ακολουθώντας τα κελεύσματα των πολιτικάντηδων, επισκέπτονται τα κατεχόμενα ως αφελείς τουρίστες στον ίδιο τους τον τόπο, αφήνοντας εκατομμύρια ευρώ ως ανταμοιβή στον κατακτητή.
Δεν είναι τυχαίο που το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο ζητάει να κλείσουν άμεσα τα οδοφράγματα και να σταματήσει έτσι η χρηματοδότηση του κατακτητή αλλά και η αναγωγή των κατεχομένων εδαφών μας σε .. ευχάριστο τουριστικό προορισμό στην συνείδηση πολλών συμπατριωτών μας.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
Όταν οι αγγελιοφόροι του Πέρση αυτοκράτορα, ζήτησαν από τον Λεωνίδα «γη και ύδωρ» εκείνος τους  απάντησε με τον τρόπο που επέβαλλε η σπαρτιάτικη αγωγή του.
Όταν ο Μ. Αλέξανδρος έμαθε ότι οι Πέρσες ετοιμάζονταν για νέα εισβολή στον τόπο μας  δεν περίμενε να έρθουν, παρά εκστράτευσε  ο ίδιος στην αχανή αυτοκρατορία τους και τους συνέτριψε.
Όταν από τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, οι Οθωμανοί του ζήτησαν να παραδώσει την Πόλη των Ελλήνων, εκείνος αρνήθηκε και έπεσε μαζί με τους τελευταίους υπερασπιστές της Φυλής.
Όταν οι Ιταλοί ζήτησαν από τον Ιωάννη Μεταξά  να σκλαβώσουν την Ελλάδα, εκείνος έμεινε στην ιστορία λέγοντας το περίφημο ΟΧΙ.
Ενάντια στους σύγχρονους εφιάλτες που περικυκλώνουν την Ελληνική Μεγαλόνησο 4 δεκαετίες μετά την εισβολή, σας καλούμε να συσπειρωθείτε γύρω από το Ε.ΛΑ.Μ. τον μοναδικό εθνικό, πολιτικό και κοινωνικό φορέα που ακολουθεί τα χνάρια των Ελλήνων προγόνων μας.
Εμείς έχοντας ως φάρο τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. θα αγωνιστούμε για να διώξουμε τον βάρβαρο κατακτητή από το νησί μας και μαζί θα υψώσουμε την γαλανόλευκη στην Κερύνεια, την Αμμόχωστο, την Μόρφου.
Η μάχη για την εξάπλωση των ευγενών Ιδεών μας  αλλά και για την δικαίωση του Ελληνισμού της Μεγαλονήσου συνεχίζεται!
Στράτος Καρανικολάου
Τομέας Διεθνών Σχέσεων
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...