Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιώς, Ηλείας, Θεσσαλονίκης, Εορδαίας

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιώς, Ηλείας, Θεσσαλονίκης, Εορδαίας
Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - Θερμοπύλες 480 π.Χ.
Παρασκευή 25/07/14, μια ημέρα πριν τον ετήσιο φόρο Τιμής του Λαϊκού Συνδέσμου στον βασιλέα Λεωνίδα, τους τριακόσιους Λακεδαιμόνιους οπλίτες του και τους επτακόσιους Θεσπιείς, πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς με θέμα την μάχη των Θερμοπυλών με κύριο ομιλητή τον εκλεκτό Συναγωνιστή Παναγιώτη Χατζηφιλίππου.


Ο Συναγωνιστής ανέβηκε στο βήμα προαναγγέλλοντας την ιστορική εκδήλωση του Κινήματος που θα ερχόταν την επόμενη μέρα. Στο κύριο θέμα της ομιλίας του, ο Συναγωνιστής είχε ετοιμάσει πλήρη αναφορά μάχης από την πρώτη ημέρα της ένδοξης αντίστασης, έως την τελευταία σκηνή του δράματος και την μετάβαση των Αιώνιων Ηρώων στα Ηλύσια Πεδία, ενώ παράλληλα, ανέλυε όλες τις αρετές των προγόνων μας που δυστυχώς λείπουν από την σύγχρονη υλιστική κοινωνία. Αντί επιλόγου, ο Συναγωνιστής επέλεξε να εξισώσει το τότε με το σήμερα, διότι απ' ότι φαίνεται είμαστε οι μόνοι πρόθυμοι Έλληνες να προτάξουμε τα στήθη μας εν όψει ενός Ιερού Εθνοαπελευθερωτικού Αγώνα. Έπειτα ο Συναγωνιστής δέχτηκε στοχευμένες ερωτήσεις επί του θέματος σε πιο εξειδικευμένο επίπεδο και ως είθισται άλλη μια συνάντηση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψέλνουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.
 Δράση σε Πύργο, Αμαλιάδα και Βαρθολομιό
Πολύωρη Εθνικιστική δράση κατά των πολιτικών διώξεων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΛΕΙΑΣ με την συμμετοχή Συναγωνιστών από την Αμαλιάδα, την Βάρδα και τον Πύργο.
Η εξόρμηση άρχισε νωρίς το πρωί, όπου αναρτήσαμε πανό στην εναέρια γέφυρα της εισόδου της πόλης του Πύργου, στη συνέχεια επισκεφτήκαμε την λαϊκή αγορά της πόλης της Αμαλιάδας, όπου μοιράστηκαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια και στην συνέχεια κατευθυνθήκαμε στο δικαστικό μέγαρο της πόλης, όπου και αναρτήσαμε πανό, διαμαρτυρόμενοι για της παράνομες πολιτικές διώξεις, του κλεπτοκρατικού τόξου εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
Η δράση μας τελείωσε στην πόλη του Βαρθολομιού όπου και εκεί διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό. Ο εθνικιστικός μας αγώνας συνεχίζεται αμείωτος, μέχρι την τελική Νίκη!
Ομιλίες στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης
Την Παρασκευή, 25 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης ομιλίες των μελών του πολιτικού συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Χρυσομάλλη Νικόλαου και Τσακίρη Μιχάλη. Ο Συναγωνιστής Χρυσομάλλης Νικόλαος αναφέρθηκε στα χρόνια της "μεταπολίτευσης" και ξεχώρισε τα σπουδαία "επιτεύγματα" της λεγόμενης Δημοκρατίας, όπως η ανεργία, η ανέχεια, η φτωχοποίηση του Λαού μας αλλά και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Καυτηρίασε με συγκεκριμένα παραδείγματα την ακολουθούμενη πολιτική της μνημονιακής χούντας και κάλεσε τους παρευρισκόμενους σε αγωνιστική εγρήγορση ενόψει των επόμενων εκλογών που θα έρθουν λίαν συντόμως.
Ο Συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης ανέγνωσε στους παρευρισκόμενους άρθρο του παράνομα προφυλακισμένου Συναγωνιστή, Βουλευτή Σερρών και γραμματέα της Ν.Ο. Θεσσαλονίκης, Ματθαιόπουλου Αρτέμη, τονίζοντας πως ακόμα και αν το ψευτορωμαίικο φυλακίζει στελέχη και προσπαθεί να φιμώσει την φωνή τους, πάντα θα υπάρχουν άλλοι Συναγωνιστές που θα αποτελούν την φωνή ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, μεταφέροντας τα μηνύματά τους από τα ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ. Κάλεσε όλους τους Συναγωνιστές να μεταφέρουν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης παντού και να δώσουν τον αγώνα τον καλό για ΕΘΝΙΚΗ Ανεξαρτησία και Ελευθερία.
Οι ομιλίες έκλεισαν με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.
Πυρήνας Εορδαίας: ενημερωτική δράση για τις Εργατικές Κατοικίες Πτολεμαΐδας
Το απόγευμα της Δευτέρας 28 Ιουλίου 2014, ο Πυρήνας Εορδαίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην πόλη της Πτολεμαΐδας σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση που διαιωνίζεται στις Εργατικές Κατοικίες της πόλης. Συγκεκριμένα, εδώ και πολλά χρόνια, δεκάδες κατοικίες δεν έχουν παραληφθεί από τη ΔΕΗ λόγω κακοτεχνιών (όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης), με αποτέλεσμα να έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους, να είναι άντρο ναρκομανών και προσωρινή κατοικία "ρομά" Ελληνικής ή Βουλγάρικης καταγωγής, καθώς και λαθρομεταναστών που περνάνε από την πόλη. Στις Εργατικές Κατοικίες Πτολεμαΐδας έχουμε να κάνουμε στην κυριολεξία με μια υγειονομική βόμβα διότι τα εγκαταλελειμμένα κτίρια είναι γεμάτα με χρησιμοποιημένες σύριγγες ηρωίνης και άλλα όργανα χρήσης ναρκωτικών ουσιών, με κάθε είδους ακαθαρσίες και λύματα. Οι κάτοικοι των γύρω κατοικιών εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούν να βρουν μια λύση για να μπορούν να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειες τους χωρίς τον κίνδυνο μόλυνσης ή ατυχήματος. Ο Πυρήνας Εορδαίας της Χρυσής Αυγής έχει κάνει πολλές δράσεις και ενημερώνει συνεχώς του κατοίκους και τους αρμοδίους για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση.
Κλιμάκιο συναγωνιστών μπήκε στα εγκαταλελειμμένα κτίρια και διαπιστώσαμε αυτά που καταγγέλλουν οι κάτοικοι. Κτίρια έχουν καταληφθεί από "ρομά" και λαθροματανάστες, όλα τα κουφώματα, οι τουαλέτες και οι κουζίνες έχουν καταστραφεί, κλέβουν ρεύμα από διπλανές οικοδομές, παντού υπάρχουν χρησιμοποιημένες σύριγγες, ακαθαρσίες και απορρίμματα. Οι κάτοικοι των γύρω κτιρίων φοβούνται να βγούνε έξω μετά το σούρουπο και δεν τολμάνε να αφήσουν τα παιδιά τους να κυκλοφορούν και να παίζουν στη γειτονιά ασυνόδευτα. Μοιράσαμε φυλλάδια και άλλο ενημερωτικό υλικό στην πόλη της Πτολεμαΐδας, στην περιοχή γύρω από τις Εργατικές Κατοικίες και ενημερώσαμε τους κατοίκους. Οι κάτοικοι ζητούν να δοθεί μόνιμη και άμεση λύση. Να απομακρυνθούν οι παράνομοι καταληψίες, να καθαριστούν, να απολυμανθούν και να σφραγιστούν τα κτίρια, να υπάρχει αποτελεσματική αστυνόμευση και μια μεσοπρόθεσμη προοπτική αξιοποίησης των εγκαταλελειμμένων κτιρίων. Να λυθεί το ιδιοκτησιακό ζήτημα και να αναλάβουν οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους πριν γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι δίπλα στους κατοίκους των Εργατικών Κατοικιών της Πτολεμαΐδας και συνδράμει στην εξεύρεση λύσης. Δεσμευτήκαμε ότι θα αναδείξουμε το θέμα στο ανώτερο επίπεδο με ερώτηση στη Βουλή έτσι ώστε να ταρακουνηθεί ο Δήμος, η Περιφέρεια και όποιος άλλος αρμόδιος και να βρεθεί άμεση λύση στο πρόβλημα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peiraiws-hleias-thessalonikhs-eordaias#ixzz39E0PyJhX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...