Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Με το έτσι θέλω κοινοβουλευτικό κόμμα η Συμμαχία Πολιτών

Με το έτσι θέλω κοινοβουλευτικό κόμμα η Συμμαχία Πολιτών
Με αφορμή την απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, ο οποίος γνωμάτευσε ότι, η Συμμαχία Πολιτών πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να θεωρείται κοινοβουλευτικό κόμμα και ως εκ τούτου δικαιούται κρατική χορηγία το ποσό των €50.000, ως έκτακτη χορηγία, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να εκφράσει την έντονη δυσφορία του.
Να θυμίσουμε ότι με απόφαση το Υπουργικό Συμβούλιο, παραχώρησε στον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών δυο αστυνομικούς ως φρουρά ασφαλείας. Αυτό που δεν μας διευκρίνισαν είναι από ποιους κινδυνεύει ο κ. Λιλλήκας αλλά και οι όμοιοι του που χαίρουν αστυνομικής προστασίας. Πόσο μάλλον σε μία εποχή έντονης οικονομικής δυσχέρειας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να εκφράσει δημόσια την αντίθεση και την διαφωνία του όσον αφορά την απόφαση, του να θεωρείται κοινοβουλευτικό κόμμα η Συμμαχία Πολιτών, έστω και με την προσχώρηση του βουλευτή Νίκου Κουτσού στις τάξεις του. Αυτό αντιβαίνει όλα τα δημοκρατικά πλαίσια και δεν σέβεται την βούληση του λαού.
Ο λαός δεν ψήφισε τον Νίκο Κουτσού ως υποψήφιο της Συμμαχίας Πολιτών, αλλά ως υποψήφιο του ΕΥΡΩ.ΚΟ., ως εκ τούτου η Συμμαχία Πολιτών δεν δύναται να θεωρηθεί κοινοβουλευτικό κόμμα. Κανένας δεν μπορεί να προδικάσει ότι το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο.  Αν αποχωρήσει ο κ. Συλλούρης ή ο κ. Περδίκης από τα κόμματα τους, οι Οικολόγοι και το ΕΥΡΩ.ΚΟ. δεν θα θεωρούνται κοινοβουλευτικά, ασχέτως ότι ο λαός ψήφισε αυτά τα κόμματα;
Όλα αυτά συμβαίνουν και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Συμμαχία Πολιτών δεν αποτελεί ακόμα ένα παράρτημα του συστήματος. Οι μάσκες έπεσαν και ο λαός άρχισε να αντιλαμβάνεται …
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...