Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Καβάλας με ξενόγλωσσα φυλλάδια στο λιμάνι της Κεραμωτής.

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Καβάλας με ξενόγλωσσα φυλλάδια στο λιμάνι της Κεραμωτής
Την ίδια στιγμή που η χούντα Σαμαρά προχωράει στην τελική φτωχοποίηση των Ελλήνων και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, συναγωνιστές από την Τ.Ο. Καβάλας προέβησαν σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση με ξενόγλωσσα φυλλάδια στο λιμάνι της Κεραμωτής όπου σφύζει αυτή την περίοδο από ξένους τουρίστες.

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τουρίστες όλων των εθνικοτήτων διάβαζαν τα ενημερωτικά φυλλάδια, στα οποία αναλύεται η πολιτική σκευωρία που στήθηκε από τη χούντα Σαμαρά ενάντια στην φωνή της Εθνικής Αντίστασης, ενάντια στον Αρχηγό, βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Ό,τι και να σκαρφιστεί η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, εμείς προχωρούμε εμπρός και συνεχίζουμε τον νόμιμο και έντιμο πολιτικό μας αγώνα για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! Οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν! Συνεχίζουμε τον αγώνα μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδος!
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/enhmerwtikh-drash-ths-t.o.-kabalas-me-jenoglwssa-fulladia-sto-limani-ths-ke#ixzz3AY55e1Yw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Και “ΗΠΑνθρωποι” και κομμουνιστές! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου.

Δεν υπάρχει Δεξιά και Αριστερά - Υπηρετούν όλοι την ξενοκρατία Σημεία και τέρατα ζούμε στις ημέρες μας. Ζούμε την εποχή μίας πλήρους ...