Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Προσοχή στις προβοκατόρικες ενέργειες!

Προσοχή στις προβοκατόρικες ενέργειες!
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει τις απειλητικές επιστολές που έχουν σταλεί στους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων όσον αφορά το νομοσχέδιο περί εκποιήσεων. Η κίνηση αυτή το μόνο που έχει πετύχει είναι να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας μας και την στρέφει σε πράξεις που οδηγούν την πατρίδα μας σε επικίνδυνα μονοπάτια. Μάλιστα, οι επιστολές αυτές ενισχύουν την θέληση των αξιωματούχων για προστασία από αστυνομικούς επιδοτούμενη από το κράτος.

Κατανοούμε την οργή του κόσμου για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, αφού χιλιάδες συμπατριώτες μας χάνουν το σπίτι τους, και συμφωνούμε με την αντίθεση τους. Η απόρριψη όμως αυτής της νομοθεσίας θα πρέπει να γίνει με όρους πολιτικούς και όχι με γκανγκστερικές μεθόδους προκαλώντας μία ανεξέλεγκτη κατάσταση στην πατρίδα μας που θα δώσει το πάτημα στην κυβέρνηση να περιορίσει ακόμη περισσότερο την ελευθερία του λαού μας.
Μοναδική επιλογή ανάσχεσης αυτού του ιδιαίτερου κοινωνικού προβλήματος αποτελεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Καλούμε τους Έλληνες της Κύπρου να συστρατευθούν στις γραμμές μας για μία πραγματική Λαϊκή πολιτική που θα κατοχυρώνει τα δικαιώματα του κάθε πολίτη ανεξαρτήτως τάξης και εισοδήματος.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...