Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Μήνυμα από Πολωνία: "Εμείς δεν θέλουμε την Τουρκία στην Ευρώπη, δεν θέλουμε την Τουρκία στην Κύπρο"

Μήνυμα από Πολωνία: "Εμείς δεν θέλουμε την Τουρκία στην Ευρώπη, δεν θέλουμε την Τουρκία στην Κύπρο"
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Η 20η Ιουλίου είναι μία πραγματικά σημαντική μέρα για εσάς τους Έλληνες. Πριν από 40 χρόνια ο τουρκικός στρατός εισέβαλε στην Κύπρο και άρπαξε μέρος του νησιού, δημιουργώντας τις κατεχόμενες περιοχές.
Οι τουρκικές φιλοδοξίες για εισβολή στην Ευρώπη δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.

Κατά την διάρκεια των αιώνων η ελεύθερη και χριστιανική Ευρώπη πολέμησε αρκετές φορές κατά της Οθωμανικής απειλής. Τον 17ο αιώνα ο Πολωνός βασιλιάς  JanSobieskiIII, έβαλε ένα τέλος στις τουρκικές φιλοδοξίες καθοδηγώντας νικηφόρα τον στρατό του ενάντια στον Οθωμανικό, στην μάχη της Βιέννης.
Στις μέρες μας η Τουρκία είναι ένας ακόμα πιο επικίνδυνος αντίπαλος διότι έχει την υποστήριξη των μεγάλων πολιτικών και στρατιωτικών δυνάμεων του πλανήτη. Είναι ο πιστός φίλος των ΗΠΑ που την κρατούν με αλυσίδα όπως ένα αφοσιωμένο σκύλο. Έτσι η Τουρκία περιφρουρεί τα συμφέροντα των Αμερικανοεβραίων, στην περιοχή.
Οι τουρκικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις όμως, έρχονται σε αντίθεση με εκείνες των Ευρωπαϊκών Εθνών.
Εμείς δεν θέλουμε την Τουρκία στην Ευρώπη, δεν θέλουμε την Τουρκία στην Κύπρο.
Η Κύπρος είναι Ελληνική, όπως το Κόσοβο είναι Σερβικό και η Σιλεσία είναι Πολωνική. Κάθε προσπάθεια απόσπασης Εθνικού εδάφους από τις Μητέρες Πατρίδες, θα μας βρει αντίθετους.
Στον σύγχρονο κόσμο τα Εθνικιστικά Κινήματα όπως η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Κύπρο, το ΝΟΡ στην Πολωνία, μπορούν να εκφράσουν  το ιδεολογικό και πολιτικό μήνυμα που θα διώξει τον πολιτικό και πολιτιστικό εκβαρβαρισμό.
Ο πιο σημαντικός παράγοντας σε αυτή την μάχη είναι ένας. Με τον εχθρό δεν διαπραγματεύεσαι αλλά τον νικάς!
Πιστεύουμε σθεναρά  πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Κύπρου είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να απελευθερώσει τον τόπο από την τουρκική κατοχή. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι η Χρυσή Αυγή των αλλαγών που έρχονται για την Κύπρο.
Σε αυτήν την μάχη μπορείτε να βασίζεσθε σε Εμάς.
Michal Lewandowski – Αντιπρόεδρος του ΝΟΡ,
Εκ μέρους του Προέδρου του Κινήματος,
Adam Gmurczyk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...