Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Η Φράου Μέρκελ δίνει 30 εκατομμύρια ευρώ για την καταπολέμηση του διαδικτυακού Εθνικισμού.

Η Φράου Μέρκελ δίνει 30 εκατομμύρια ευρώ για την καταπολέμηση του διαδικτυακού Εθνικισμού
Δεν είναι μόνο στην Ελλάδα υπό διωγμόν ο Εθνικισμός, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Και αυτή την εποχή, ο στόχος είναι οι ελεύθερες εθνικιστικές φωνές του διαδικτύου, που σπάνε τον αποκλεισμό των εθνικιστικών μηνυμάτων από τα κυρίαρχα και απολύτως ελεγχόμενα ΜΜΕ των ολιγαρχών του πλούτου.


Έτσι, με εντολή της απαίσιας φράου Μέρκελ, το γερμανικό υπουργείο Οικογένειας θα διαθέσει το ποσόν των 30 εκατομμυρίων ευρώ, για την χρηματοδότηση προγραμμάτων «καταπολέμησης του ακροδεξιού διαδικτυακού εξτρεμισμού». Κι όπως δήλωσε περιχαρής η αρμόδια υπουργός  Μανουέλα Σβέσιχ: «Το νέο ομοσπονδιακό πρόγραμμα κατά του ακροδεξιού εξτρεμισμού, της βίας και της μισαλλοδοξίας μας δίνει τη δυνατότητα να διασφαλίσουμε οικονομική στήριξη για τουλάχιστον πέντε χρόνια».
Στα πλαίσια αυτά, έκθεση, με τίτλο «Ακροδεξιά online», συνέταξαν και έδωσαν στη δημοσιότητα από κοινού, η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αγωγής και η οργάνωση jugendschutz.net. Όπως επισήμανε κατά την παρουσίασή της, ο Στέφαν Γκλάζερ, αναπληρωτής διευθυντής της αρμόδιας διαδικτυακής υπηρεσίας που ερευνά «περιεχόμενα τα οποία συνιστούν κίνδυνο για τους νέους»: «Πρώτον, διαπιστώνουμε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι στο μεταξύ το σημαντικότερο μέσο προπαγάνδας για τους ακροδεξιούς. Πάνω από το 70% των 5.500 επιθεωρήσεων που κάναμε πέρυσι αφορούσαν το facebook, το youtube,το twitter και άλλες υπηρεσίες. Παρατηρούνται δύο κυρίαρχες τάσεις: Από τη μία τα νεοναζιστικά και ακροδεξιά μηνύματα καμουφλαρισμένα πίσω από δημοφιλή και χιουμοριστικά περιεχόμενα με έμφαση στη μόδα ή σε εντυπωσιακές και πολύχρωμες παρουσιάσεις, που αντικαθιστούν τα χοντροκομμένα και απροκάλυπτα συνθήματα. Και από την άλλη μια δραστική αύξηση των βίντεο που υποκινούν σε βία και την επικροτούν».
(ΥΓ) 1: Προσέξτε! Κανένα ενδιαφέρον δεν επιδεικνύουν οι δούλοι των διεθνών τοκογλύφων που κυβερνούν τα ευρωπαϊκά κράτη, για τον ακροαριστερό ή τον ισλαμικό εξτρεμισμό. Προφανώς, γιατί αυτοί είναι δικοί τους ή έστω υπό τον έλεγχό τους. Το μόνο που τους απασχολεί είναι η καταπολέμηση του εθνικισμού. Προφανώς, διότι μόνον ο εθνικισμός είναι ο πραγματικός εχθρός του διεθνούς συστήματος εξουσίας!
(ΥΓ) 2: Λέτε να… ζηλέψει ο υποτακτικός της φράου, φον Αντωνάκης, και να κάνει τα ίδια κι εδώ;


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fraou-merkel-dinei-30-ekatommuria-eurw-gia-thn-katapolemhsh-tou-diadiktua#ixzz3B7Fvcke8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...