Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Λονδίνο- Εκδήλωση αλληλεγγύης του ΝΟΡ προς την Χρυσή Αυγή!

SONY DSC
Οι άθλιες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου σε βάρος του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος της χώρας, δηλαδή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, έχουν προκαλέσει την διεθνή κατακραυγή των πολιτισμένων χωρών της Ευρώπης.
Σε όλες τις πρεσβείες και τα προξενεία της ηπείρου μας έχουν λάβει χώρα εκδηλώσεις διαμαρτυρίας από μέλη των Εθνικιστικών Κινημάτων, ενώ έχουν ενημερωθεί εκατομμύρια Ευρωπαίοι πολίτες.


Την προηγούμενη εβδομάδα, στο Λονδίνο, μέλη του πολωνικού Κινήματος ΝΟΡ που διαβιούν στην αγγλική πρωτεύουσα, προέβησαν σε εκδήλωση αλληλεγγύης στο Ελληνικό προξενείο του Λονδίνου αλλά και μπροστά από τον Ορθόδοξο Ι.Ν. της Αγίας Σοφίας, παραδοσιακό τόπο συνάντησης των ομογενών μας.
Οι Έλληνες του Λονδίνου, όπως και πολλοί Βρετανοί, διάβασαν με προσοχή τα φυλλάδια των Πολωνών συναγωνιστών και εξέφρασαν την αγανάκτησή τους, με όχι ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, για την κυβέρνηση-μαριονέτα  της Ελλάδος.
Να σημειωθεί ότι τα μέλη του ΝΟΡ είχαν μαζί τους εκτός από την σημαία της χώρας τους, τις σημαίες της Χρυσής Αυγής αλλά και του Ε.ΛΑ.Μ.
Στον δύσκολο αγώνα του Ελληνισμού κατά των διεθνών τοκογλύφων και των αρπακτικών διαθέσεων των γειτονικών μας λαών έχουμε στο πλευρό μας την υγιή πλευρά της Ευρώπης.
Μαζί με τα Εθνικιστικά Κινήματα θα αλλάξουμε την Γηραιά Ήπειρο σε μία Ήπειρο των Εθνών, της Νεολαίας, της Ευημερίας  και της Αναγέννησης των τοπικών Πολιτισμών με πρωτεύοντα τον Ελληνικό.

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων - Ε.ΛΑ.Μ.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC


 SONY DSC

SONY DSC



Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...