Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ

Μεγάλη συγκίνηση και μαθήματα σε πολλούς αποδέκτες, έδωσε στη προχθεσινή παρέλαση της επετείου της 25ης Μαρτίου στη Λεμεσό, ο εκ γενετής τυφλός τελειόφοιτος μαθητής του Λυκείου Αγίου Νικολάου Λεμεσού, μαθητής Ανδρέας Σολωμού. Ο Ανδρέας με τις οδηγίες του καθηγητή που βρισκόταν δίπλα του, κατάφερε να παρελάσει στη θέση του <<δείκτη>> και να καταχειροκροτηθεί από το πλήθος, με τη πράξη του αυτή.


Σε δηλώσεις του είπε, ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι ακατόρθωτο, τίποτα δεν είναι αδύνατον, αρκεί να προσπαθήσεις. Λόγια βγαλμένα μέσα από τη ψυχή του.
Εύγε Ανδρέα μας, να σε χαίρονται οι γονείς σου και εμείς όλοι, οι καθηγητές σου και η κοινωνία ολόκληρη. Είσαι για μας ένας μαθητής με ήθος Μεγάλος και φλογερός Αγωνιστής με πείσμα για Απελευθέρωση της Πατρίδας μας, και αποδεικνύεις σε όσους καλλιεργούν την ηττοπάθεια στο Λαό μας, και με τη προσπάθεια σου αυτή δίνεις ακτινοβολία και φως στους συμμαθητές και συμμαθήτριες σου. Μεταλαμπαδεύεις τη φλόγα του Αγώνα του Ήρωα της ΕΟΚΑ Ευαγόρα Παλληκαρίδη και τόσων άλλων μαθητών που πρόσφεραν τόσα πολλά για την Πατρίδα, για ένα σκοπό και μόνο, που τάχθηκαν για την ΕΝΩΣΗ με τη Μητέρα Ελλάδα.  

Εκφράζοντας τη χαρά του για το κατόρθωμα του να παρελάσει χωρίς προβλήματα,  ο Ανδρέας ευχαρίστησε τους συμμαθητές του για τη συνεχή στήριξη που του παρείχαν σ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης. Είναι και δική μας χαρά Ανδρέα μας, και ευχόμαστε  ο Θεός να κάνει το θαύμα του, να δεις σύντομα το φως της ζωής, και να σε καταξιώσει ο Θεός να γίνεις Ένας Άξιος συνεχιστής των  Ελληνοχριστιανικών Ιδεωδών και Ένας μεγάλος επιστήμονας, που είναι ο πόθος σου να σπουδάσεις σε Κυπριακό πανεπιστήμιο,


Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...