Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Με φόρα πάει το ΕΛΑΜ στην Βουλή, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση...

Με φόρα πάει το ΕΛΑΜ στην Βουλή, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση...
Ποσοστά ένταξης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Βουλή, παρουσιάζει η νέα δημοσκόπηση που είδε χθες, Κυριακή 15/3/15, το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα «Αλήθεια» παρουσιάζοντας το Κίνημα μας με ποσοστά της τάξης του 2,5%, χωρίς αναγωγή.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι εκτιμήσεις ανεξάρτητων πολιτικών αναλυτών μιλούν για μεγάλες διαφοροποιήσεις του κομματικού σκηνικού όπως σήμερα το γνωρίζουμε, καθώς προβλέπονται σημαντικές ανακατατάξεις τόσο στην σειρά κατάταξης των κομμάτων όσο και η κατανομή των εδρών στη Βουλή. Σίγουρο θεωρούν ότι τα ποσοστά όλων των κομμάτων θα διαφοροποιηθούν και ενδεχομένως στην περίπτωση που δεν υπάρξουν αλλαγές στον εκλογικό νόμο να έχουμε ίσωςγια πρώτη φορά στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας μια πολυκομματική Βουλή με εντελώς νέα κόμματα και σχηματισμούς.
Πάντως οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν ότι σ' αυτές τις βουλευτικές εκλογές θα δούμε ένα πανομοιότυπο σκηνικό σε διευρυμένη όμως έκταση από αυτή των Ευρωεκλογών του 2014.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρόσφατης τηλεφωνικής έρευνας καταδεικνύει τη μεγάλη απογοήτευση των πολιτών έναντι των κομμάτων και των πολιτικών. Συγκεκριμένα ερωτήθηκαν γύρω στα 800 άτομα, από τα οποία εξήγαγαν τα εξής αποτελέσματα:
ΔΗΣΥ - 23% , ΑΚΕΛ - 14%, Συμμαχία Πολιτών - 7%, ΔΗΚΟ - 6%, ΕΔΕΚ - 3%, ΕΛΑΜ - 2,5%, ΕΥΡΩΚΟ - 1,5%, Οικολόγοι - 1,5% και Αποχή με ποσοστό 40%.
Αν αναλογιστεί κανείς τα χαμηλά ποσοστά που μας έδιναν οι δημοσκοπήσεις κατά διάφορες εκλογικές διαδικασίες και την πλήρη και πανηγυρική διάψευση τους, με τα κατά πολύ πιο αυξημένα ποσοστά του Κινήματος μας στις κανονικές εκλογικές διαδικασίες, τότε μπορεί εύκολα να κατανοήσει ο καθένας ποια είναι η νέα ισχυρή πολιτική φωνή που έρχεται, να ταρακουνήσει συθέμελα το πολιτικό κατεστημένο.
Και όλα αυτά με την πλήρη φίμωση και απαξίωση από τα ΜΜΕ, αφού εκπρόσωποι και Δελτία Τύπου του κόμματος μας δεν φιλοξενούνται πουθενά και από κανέναν, αφού αποτελούμε τον «απαγορευμένο καρπό» για όλους. Εύλογο είναι το ερώτημα αν τυχαίναμε ισάξιας αντιμετώπισης από τους δήθεν δημοκράτες, για τι ποσοστά θα κάναμε λόγο;
Επειδή όμως έχουν γνώση οι φύλακες, αναμένουμε τα αυξημένα ποσοστά του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), να αρχίσουν να παρουσιάζουν κάθοδο, αφού θα κουρεύονται από χαλκευμένες δημοσκοπήσεις για να προσπαθήσουν να ρίξουν το ηθικό των υποστηρικτών μας. Μάταια όμως αφού αυτό που φοβούνται θα το πάθουν …
Ότι και να κάνουν, όσο και να μην μας θέλουν στην Βουλή, το 2016 θα μας βρουν μπροστά τους. Ο Εθνικιστικός χείμαρρος έρχεται με ορμή για να ξεπλύνει την βρώμα και την δυσωδία του σαθρού πολιτικού κατεστημένου, μη μπορώντας κανείς και τίποτα να μας σταματήσει.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το ΕΛΑΜ τιμά και υπερασπίζεται το θεσμό της Οικογένειας

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε την Κυριακή (20/05/18) εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα της Οικογένειας» στον εκδρομικό χώρο στα Πλ...