Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Με επιτυχία στέφθηκε το 2ο Συνέδριο του Μετώπου Νεολαίας

Με επιτυχία στέφθηκε το 2ο Συνέδριο του Μετώπου Νεολαίας
Με απόλυτη επιτυχία και την παρουσία δεκάδων νέων Εθνικιστών πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας την Κυριακή 27/12 το 2ο Συνέδριο του Μετώπου Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Αρχικά τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας της επαρχίας Λεμεσού, Πέτρος Αυγουστή, ο οποίος ανέλυσε την κοσμοθεωρία του Λαϊκού Εθνικισμού, τονίζοντας πως η ιδεολογία του κινήματος αποτελεί κινητήριο μοχλό για τον αγώνα που διεξάγουμε για απελευθέρωση της Κύπρου και δικαίωση των νεκρών του Έθνους.
petros 82622
Ακολούθως ο υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας στην επαρχία της Λευκωσίας, Μάριος Κασσιανίδης, ανέλυσε μέσα από την Ιστορία την διαχρονική σημασία της νεολαίας στους Εθνικούς αγώνες, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ και την δράση των νέων στα βουνά ως αντάρτες αλλά και των μαθητών στα σχολεία.
marios 94814
Τελευταίος ομιλητής, ο πρόεδρος του Μετώπου Νεολαίας, Σωτήρης Ιωάννου, ο οποίος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινηθεί η νεολαία του κινήματος στο επόμενο διάστημα και την προεκλογική περίοδο. Τόνισε πως το τρίπτυχο Αγώνας – Αντοχή – Όνειρα πρέπει να διακατέχει κάθε νέο Εθνικιστή για ένα καλύτερο μέλλον.
swtiris cc6b6
Το δεύτερο μέρος του Συνεδρίου είχε σκοπό την καλύτερη οργάνωση του Μετώπου Νεολαίας, για να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά το πιο μάχιμο και δραστήριο κομμάτι του Εθνικιστικού Κινήματος. 
kosmos 3 7d242
kosmos 2 7648d
kosmos 1 57b81

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...