Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ


Σήμερα διεξάγεται το παγκύπριο καταστατικό συνέδριο του Δησύ. Ένα συνέδριο εν μέσω κλαμάτων, στεναχώριας, απογοήτευσης, φτώχειας, δυστυχίας, πόνου και μιζέριας. Ενα συνέδριο που βασίζεται σε μια βάση συνεργασίας με το κομμουνιστικό  Ακέλ, για ξεπούλημα της Κύπρου και του λαού μας, εξυπηρετώντας με ακρίβεια στο έπακρον, τα συμφέροντα τους αδελφούς τους τούρκους, αλλά και τα δικά τους, με φασιστικούς σύγχρονους τρόπους δια πυρός και σιδήρου.


Αλλά είμαι πολύ περίεργος, κατά πόσο αν θα τους πείσουν ή πως θα τους πείσουν, τους αξιολύπητους συνέδρους και τα λαμόγια του ο κ. Αναστασιάδης και ο πρόεδρος τους ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Πάντως είμαι σίγουρος ότι και οι δύο πρόεδροι θα ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ!!!  Το πουλί της Δημοκρατίας πάντως έχει πετάξει προς άγνωστη κατεύθυνση για να επιβιώσει.
 Επίσης είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι θα τους πουν, ή τι  άλλο θα δεσμευτούν!!!
Ποιές δικαιολογίες άραγε θα σκεφτούν να χρησιμοποιήσουν, ή τι  θα ξεστομίσουν και με ποιό ύφος;;

Όσον αφορά για τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Αναστασιάδη ότι δεν θα κάμει κούρεμα καταθέσεων, ότι δεν θα τους βάλει στο μνημόνιο, ότι δεν θα τους κάνει εκποιήσεις περιουσιών, ότι δεν θα επαναφέρει το προδοτικό σχέδιο Ανάν και άλλα πολλά. Προεδρικές «φούσκες» ήταν αυτές και όχι σοβαρές προεδρικές ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ.  
Τι θα τους πουν άραγε;; Το ερώτημα είναι, θα καταφέρουν να τους πείσουν, ή θα πέσει άγριο ξύλο και βρισιές;; Μάλλον το δεύτερο, γιατί δεν τους αρκεί τους καημένους η ανεργία, η φτώχεια η μιζέρια τους, οι φυλακίσεις, τώρα θα τους πουλήσουν και τις περιουσίες τους, θα τους βάλουν σε τσαντίρια και θέλουν δίχως άλλο, να παραδώσουν και την Κύπρο στους Τούρκους αφεντάδες τους και θα τους φορέσουν και κόκκινο φέσι!!.

Όμως, κάποιοι τακτοποιημένοι, λαμόγια, που γέμισαν τις τσέπες και τις τράπεζες εδώ στη Κύπρο και στο εξωτερικό με εισαγόμενο χρήμα, ή με χρήμα της διαφθοράς, χωρίς φόβο και πάθος και χωρίς έλεος, θα καταχειροκροτήσουν τους δύο ηγετίσκους τους επειδή έχουν γερές πλάτες, γιατί ελπίζουν και σε μεγαλύτερα ποσά και περιουσίες.
Μα... γίνεται και είναι δυνατόν... να  απουσιάζει από το συνέδριο,  ο Άγιος Κύπρου,  ο επικεφαλής της «κλίκκας» του Δησακέλ, ο οποίος θα ευλογήσει το συνέδριο με την Ράβδο του Μωυσή;;
Πάντως δε εναγωνίως, οι τουρκαλλάδες ηγέτες και πολιτικοί, θα παρακολουθήσουν ζωντανά από τηλεοράσεως αν θα υπάρχει ενδιαφέρον για την επίτευξη των συμφερόντων και των στόχων τους. Το ίδιο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουν δε, οι ηγετίσκοι και οι πολιτικάντηδες Συνομοσπονδιακοί του Ακέλ, αν το συνέδριο θα έχει τις αναμενόμενες επιτυχίες. Σίγουρα είναι ένα συνέδριο που θα πάρουν τον παλμό των Συναγερμικών για το αύριο.
Πάντως η ταπεινή μου η άποψη ΣΙΓΟΥΡΑ θα επισκιάζει τους συνέδρους, μαύρο σκοτεινό σύννεφο!!!


Άριστος Κακουλής  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...