Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ.



Πέρασαν περίπου δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια από τότε που οι Δημοτικοί σύμβουλοι των κομμάτων  Ακέλ-Δήκο- Εδέκ, απέρριψαν την αίτηση και τα σχέδια ανέγερσης Μουσείου, βιβλιοθήκης, και άλλων εγκαταστάσεων δίπλα από τον τάφο του Αείμνηστου Αρχηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή.


Είναι καιρός πλέον ο Δημοκρατικός Συναγερμός  να επαναφέρει το όλο θέμα στην επιφάνεια και να απαιτήσει εκ νέου και εφ’ όσον για Οκτώ ολόκληρα χρόνια συνεργάζεται με το Ακέλ, να προχωρήσει στην προώθηση των σχεδίων για την σχετική πολεοδομική άδεια.

Είναι απαίτηση όλων όσων πιστέψαμε στον Αρχηγό Διγενή και στην ΕΝΩΣΗ με τη Μητέρα Ελλάδα. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει εισπράξει υπέρογκα ποσά τότε για τον σκοπό αυτόν, από τους Συναγερμικούς και δυστυχώς αυτά τα λεφτά τα έχουν κατακρατήσει χωρίς να αξιοποιήσουν σε κάποιο ανάλογο έργο.
Άρα λοιπόν αναμένουμε με Αγωνία ο σκοπός να γίνεται πραγματικότητα. Αυτά τα λεφτά να ξοδευτούν για ένα έργο που θα παραμείνει στην Ιστορία και να φωτίζει τους Αγώνες που έδωσε κατά την διάρκεια της ζωής του, Τιμώμενος από την Ελληνική και Κυπριακή βουλή, ως Άξιον Τέκνον της Πατρίδος.

Εμπρός λοιπόν κύριοι του ΔΗΣΥ, να βλέπουμε και να χαιρόμαστε επαναφορά του θέματος  πάραυτα, και να ασκηθούν πιέσεις ούτως ώστε το έργον να γίνεται πραγματικότητα,

Άριστος Κακουλής      



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...