Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Από αυτό το βήμα χαιρετίζω θερμά τις δηλώσεις, τις πρωτοβουλίες  και την κινητικότητα του Προέδρου της Κυπριακής Βουλής του κ. Γιαννάκη Ομήρου, να μεταβεί στην Ελλάδα και στο κοινοβούλιο των Βρυξελλών και να απαιτήσει από την Ευρώπη  την άμεση αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής και των τούρκων εποίκων από την Κύπρο.


Μιά πράξη την οποία η Κυβέρνηση Αναστασιάδη όφειλε και είχε Μέγιστη υποχρέωση να πράξει εξ αρχής της θητείας του, προς το συμφέρον της Πατρίδας και του λαού μας, που δεν το έπραξε, απεναντίας απεδέχθη το καταστροφικό για τον Τόπο μας, Κοινό Ανακοινωθέν των συγκλίσεων Χριστόφια – Ταλάτ και Αναστασιάδη Ερογλου, ή αλλιώς το έγγραφο Ντάουνερ περί Δ.Δ.Ο.

Θυμούμαστε όλοι μας πολύ καλά ότι, ο κ. Ομήρου πριν από πολλούς μήνες είχε δηλώσει στήριξη του Κυπριακού στον κ. Αναστασιάδη.
Σήμερα όμως ο κ. Ομήρου μετανιωμένος, μας απέδειξε με τις πράξεις του ότι βρίσκεται στη πρώτη γραμμή  των Αγώνων μας, για την εκδίωξη των παράνομα τούρκων εισβολέων και  εποίκων από την  Κύπρο μας και μας κάνει να νιώθουμε όλοι  Περήφανοι και χαρούμενοι που ευρίσκεται στις τάξεις μας πλέον για δουλειά και Αγώνες, για Απελευθέρωση της Μαρτυρικής μας Πατρίδας. 

Πριν λίγες μέρες το στέλεχος του ΔΗΣΥ ο κ. Κρις Τριανταφυλλίδης έγραψε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατηγορώντας τον κ. Αναστασιάδη, ότι αναβάθμισε στο Νταβός τον κ. Ακκιτζί.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το στρατόπεδο του ΔΗΣΑΚΕΛ εγκαταλείπεται και εξασθενεί.
Με την ευκαιρία αυτή, καλώ όλους τους νουνεχείς και όσους αγαπούν την Πατρίδα μας την  Κύπρο, να ενταχθούν στη πλατφόρμα του ΟΧΙ για να σώσουμε τον Τόπο μας από τους ολίγους αητονύχηδες, ενδοτικούς και συμφεροντολόγους  πολιτικάντηδες και τουρκόφιλους αδελφούς τους.
Είναι χρέος και καθήκον μας έναντι της Ιστορίας μας, να παραδώσουμε στις νέες γενιές και στους αγέννητους,  μια Πατρίδα Ελεύθερη,  Ορθόδοξη και Χριστιανική,

Με Εκτίμηση

Άριστος Κακουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...