Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Πρωτοφανές: Διέταξαν τις γερμανικές Αρχές να αποκρύπτουν τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών για να μην αντιδρούν οι Γερμανοί!


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 

Η Γερμανική αστυνομία διατάχθηκε να αποκρύπτει παραπτώματα και εγκλήματα που διαπράττονται από λαθρομετανάστες για να μην προκαλούν δυσαρέσκεια στον τοπικό πληθυσμό, με αποτέλεσμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς περίπου 1000 λαθρομετανάστες να επιδοθούν σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κλοπές γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολονίας. 


Σύμφωνα με έγγραφο που έχει στην κατοχή της η γερμανική εφημερίδα Bild η αστυνομία καλύπτει την πραγματική έκταση των εγκλημάτων από μετανάστες και πρόσφυγες προκειμένου να μην αντιδρούν οι Γερμανοί πολίτες!   Όσοι πηγαίνουν στη χώρα, είναι διατεθειμένοι να διακινήσουν ναρκωτικά σε όλη τη χώρα για λίγα μόλις ευρώ και όλοι έχουν εγγραφεί ως αιτούντες άσυλο σύμφωνα με την εφημερίδα η οποία σημειώνεται ότι υποστηρίζει τις πολιτικές της Α.Μέρκελ και είναι η μεγαλύτερη σε ημερήσια κυκλοφορία γερμανική εφημερίδα.   Τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών είναι το κύριο θέμα συζήτησης της αστυνομίας με τους επικεφαλής υγείας και όσους ασχολούνται με το ζήτημα των ναρκωτικών στην πόλη της Φρανκφούρτης.   Όμως το σύνολο των υπαλλήλων που ασχολούνται με το πρόβλημα είχε διαταχθεί να μην μιλάνε "γι αυτό", καθώς είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα το οποίο έχει απαγορευτεί να αναφέρεται με «επιθετικό τρόπο».   Κοινώς να μην αναφέρεται όπως είναι αλλά, με παραπλανητικές φράσεις, και κυρίως με αοριστίες, ώστε να μην γνωστοποείται ότι η πλειοψηφία των εγκλημάτων διαπράττεται από λαθρομετανάστες.   Η στάση αυτή των γερμανικών Αρχών έδωσε το "σήμα" στους λαθρομετανάστες να πιστέψουν ότι μπορούν ανενόχλητοι να κάνουν ότι θέλουν, με αποτέλεσμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να επιδοθούν σε "μπαράζ" παραβατικών πράξεων στην Κολονία.  
 Όπως αναφέρει η Δήμητρα Κυρανούδη στην ελληνική έκδοση της DW τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς περίπου 1000 άνδρες επιδόθηκαν σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κλοπές γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Η τοπική αστυνομία κάνει λόγο για πρωτοφανείς στα χρονικά εγκληματικές πράξεις.   Εν μέσω πρωτοχρονιάτικων πυροτεχνημάτων, ένα πλήθος εξαγριωμένων ανδρών επιτίθενται  σεξουαλικά σε φοβισμένες γυναίκες. Η βραδιά της αλλαγής του χρόνου στην Κολωνία στιγματίστηκε από σειρά εγκληματικών ενεργειών, πρωτοφανών στα αστυνομικά χρονικά της πόλης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως έγινε γνωστό χθες, τα περιστατικά αυτά καταγράφηκαν στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της Κολωνίας, μεταξύ του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού και του ιστορικού Καθεδρικού της Κολωνίας, παρουσιάζοντας «μια εντελώς νέα διάσταση εγκληματικών πράξεων».
 Όλα άρχισαν να βγαίνουν στη δημοσιότητα όταν μέσα στο Σαββατοκύριακο καταγράφονταν ολοένα περισσότερα περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων, μεταξύ των οποίων και ένας βιασμός. Μέχρι τη Δευτέρα είχαν καταγραφεί τουλάχιστον 60 περιστατικά, ενώ οι αρχές αναμένουν αύξηση του αριθμού τους μέσα στις επόμενες μέρες.
 Στο μεταξύ, πολλοί αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τις εμπειρίες τους σε τοπικά μέσα.    Η 27χρονη Άννε, που γιόρταζε με φίλους την Πρωτοχρονιά στην Κολωνία, ανέφερε στην εφημερίδα Kölner Stadt Anzeiger: 
«Η πλατεία ήταν γεμάτη με άνδρες. Μόνο σποραδικά έβλεπε κανείς κάποιες φοβισμένες γυναίκες. Δεν μπορώ καν να περιγράψω την κατάσταση, απλά αισθανόμουν πολύ άβολα», λέει χαρακτηριστικά. Όπως περιγράφει, στη συνέχεια η κατάσταση παρεκτράπη, όταν άγνωστος την πλησίασε και άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά.
 Είναι ένα μόνο από τα περιστατικά που καταγράφηκαν το βράδυ.   H δήμαρχος Κολωνίας που είχε πέσει πριν μερικούς μήνες θύμα ρατσιστικής επίθεσης συγκαλεί έκτακτα το δημοτικό συμβούλιο.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας Βόλφγκανγκ Άλμπερς το πλήθος εξαγριωμένων ανδρών, φαίνεται να είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες πολλοί εξ αυτών φαίνονταν «Άραβες, ή Βορειοαφρικανοί». Όπως δήλωσε ο ίδιος στο γερμανικό πρακτορείο dpa τα γεγονότα αυτά δημιουργούν το παζλ μιας συμπεριφοράς «που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή».   Στο μεταξύ, σύσσωμες οι αρχές της πόλης βρίσκονται σε επιφυλακή, με τη νέα δήμαρχο Κολωνίας Ενριέτε Ρέκερ να συγκαλεί σε έκτακτη συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο. Στο συμβούλιο αναμένεται να παραστούν και εκπρόσωποι της δημοτικής και ομοσπονδιακής αστυνομίας. Η Ρέκερ, η οποία είχε πέσει θύμα ρατσιστικής επίθεσης με μαχαίρι τον προηγούμενο Οκτώβριο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας, αποκάλεσε τις πράξεις αυτές «αποτρόπαιες», ενώ δεσμεύθηκε για τη λήψη άμεσων μέτρων προς ενίσχυση της ασφάλειας.
 Από την πλευρά του και ο επικεφαλής του τμήματος της ομοσπονδιακής αστυνομίας στη Β. Ρηνανία - Βεστφαλία Άρνολντ Πλίκερτ χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες ενέργειες «κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», εφιστώντας την προσοχή όλων για ενδεχόμενο ξέσπασμα ενός νέου ρατσιστικού κύματος στη Γερμανία με στόχο τους πρόσφυγες. Σε κάθε περίπτωση τα ακραία περιστατικά της Κολωνίας επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο το θέμα της ένταξης προσφύγων και μεταναστών στη γερμανική κοινωνία, με τον γερμανικό τύπο να φιλοξενεί σήμερα πλήθος σχετικών αναφορών. 
 Τέλος, ας σημειωθεί ότι και στο Αμβούργο καταγράφηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων γύρω από τον κεντρικά σημεία της πόλης, αν και σε μικρότερη εμβέλεια. 
Να σημειωθεί ότι η Δανία ήδη έχει κλείσει τα σύνορα της με την Γερμανία, ενώ και η Σουηδία κάνει το ίδιο με την Δανία. Πολλές χώρες κατάλαβαν τι διακυβεύεται και επιχειρούν να προστατέψουν τις επικράτειές τους όπως μπορούν καλύτερα και το κυριότερο ταχύτερα.



 - See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160105/%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD#sthash.ekRazOSJ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...