Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!



Αποτέλεσμα εικόνας για αναστασιαδησ ακιντζι ΑΒΕΡΩΦ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

Μεγάλη κινητοποίηση του κράτους και πάλιν για πολλοστή φορά με επαφές εντός Κύπρου και στο εξωτερικό, για αναβάθμιση του ψευδοκράτους και δήθεν επίλυσης του κυπριακού με λύση Δ.Δ.Ο.
ως επίσης έχει κινητοποιηθεί και ο γ.γ. του Ακέλ  πηγαίνοντας προσκεκλημένος στη Τουρκία για να πάρει εντολές από τους κατακτητές εχθρούς μας. Πάντως για καλό μας δεν θα είναι σίγουρα.

Φαίνεται εκ των πραγμάτων ότι, το κράτος του Δησακέλ μετρά τα κουκιά του και δεν βγαίνει. Φαίνεται, προσπαθούν απεγνωσμένα στις συνομιλίες και στις επαφές τους, να πετύχουν περισσότερα από τις υποχωρήσεις τους που έδωσαν στους κατακτητές δώρα, ούτως ώστε να μας παρουσιάσουν ένα σχέδιο λύσης, που να είναι... καλύτερο από πριν, ούτως ώστε να μπορούν ίσως... μας πείσουν και να πετύχουν τον σκοπό τους και τα όνειρα τους. Όνειρο απατηλό. Αν κάποτε ο ήλιος ανατείλει από την Δύση ίσως να δουν φως.
Πάντως οι τ/κ σίγουρα είναι δεδομένοι του ΝΑΙ και δεν χρειάζεται να τους πείσουν γιατί τους συμφέρει, Εμάς όμως ΠΟΤΕ!!!.

Αποτέλεσμα εικόνας για αναστασιαδησ ακιντζι ΑΒΕΡΩΦ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ


Στην καθημερινότητα, στα καφενεία, στις πλατείες, σε συνάξεις φίλων και συγγενών, στους χώρους εργασίας, οκτώ στους δέκα πολίτες λένε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Κύπρου. ΝΑΙ στην Απελευθέρωση.     
Ο Κυπριακός Ελληνισμός πήρε την απόφαση και είναι έτοιμος να απαντήσει ανά πάσα στιγμή και πάλιν μετά από δώδεκα χρόνια, με μιά μόνο λέξη. ΟΧΙ
ΟΧΙ στα συμφέροντα των Αγγλοαμερικανότουρκων και στους εδώ εγκάθετους τους και φερέφωνα, τους ηγετίσκους του Δησακέλ και στον Ανθέλληνα πρωθυπουργό της Ελλάδας τον κ. Τσίπρα, ο οποίος υποστηρίζει τη Δ.Δ.Ο. σαν λύση του Κυπριακού και τον κ. Αναστασιάδη.
Δεν θα τους επιτρέψουμε ποτέ μα ποτέ, όσο κι’ αν μας γονάτισαν οικονομικά, όσο εξαθλιωμένοι κι’ αν είμαστε, γιατί είμαστε Ένας Υπερήφανος Λαός που πάντα διεκδικούμε τα Δίκαια μας και δεν θα τους παραδώσουμε κοινότητα με συνεταιρικό κράτος και δώρα.
Είμαστε Απόγονοι του Λεωνίδα, του Περικλή, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του Αθανάσιου Διάκου,   και τόσων άλλων που μας άφησαν παρακαταθήκες και έγραψαν χρυσές σελίδες Ηρωισμού και Πολιτισμού οι οποίες χρυσές σελίδες είναι βαθιά κρυμμένες στη καρδιά μας και στο νού.
Στην μακραίωνη Ιστορία μας διδαχθήκαμε να φυλάμε Θερμοπύλες και Κάστρα, κι’ αυτό σήμερα πράττουμε και μεταλαμπαδεύουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας, γιατί είναι Υπέρτατο καθήκον μας προς την Πατρίδα ο Πατριωτισμός και η Αγάπη,

Με Εκτίμηση
Άριστος Κακουλής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...