Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ.

grivass.jpg

Συνομοσπονδιακοί νυκτοβάτες τραμπούκοι, έδρασαν οργανωμένα την νύκτα του περασμένου Σαββάτου προς την Κυριακή, ανήμερα του Μνημοσύνου του Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή και έριξαν μαύρη μπογιά στο Ανδριάντα που ευρίσκεται παρά το κρησφύγετο του στη Λεμεσό. Μιά πράξη καταδικαστέα από νουνεχείς και την κοινή γνώμη εν έτει 2016 να συμβαίνουν απαράδεκτες καταστάσεις, έκτροπα  και τερατουργήματα άλλων εποχών.


Καταδικάζουμε τα «έργα» των νυκτοβατών τραμπούκων  που συνεχίζουν την διχόνοια μεταξύ του λαού μας, με τα Ανανικά τους Σχέδια, για ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Μόνον Ανθέλληνες μπορεί κανείς να τους χαρακτηρίζει.
Για πολλοστή φορά αναφέρομαι σε όλα ανεξαιρέτως στα κυπριακά κόμματα και είναι αδήριτη η ΑΝΑΓΚΗ να ανοίξει ο φάκελος της Κύπρου και να μάθουν κάποιοι ανιστόρητοι, αμαθείς και συμφεροντολόγοι, τις πραγματικές αλήθειες της νεότερης Ιστορίας της Κύπρου μας. Αλλά φαίνεται ότι κάποια κόμματα τους συμφέρει να καλλιεργούν την ηττοπάθεια και την διχόνοια, από γενιά σε γενιά, γιατί φοβούνται ότι θα ενοχοποιηθούν και θα χάσουν το παιχνίδι τους,  θα γελοιοποιηθούν και θα περάσουν στο περιθώριο του τιμωρημένου της προδοσίας από την κοινωνία μας. Ας τολμήσουν λοιπόν αν νιώθουν πατριώτες με συνείδηση, να αποδείξουν σ’ ολόκληρη την Ανθρωπότητα ότι είναι αθώοι και έπραξαν το καθήκον τους στο έπακρον προς την Πατρίδα. Από τότε πέρασαν ολόκληρες δεκαετίες συσκοτισμού, παραπλάνησης και κοροϊδίας και να δούμε ακόμη πόσες δεκαετίες θα περάσουν για να ανοίξουν τον περιβόητο φάκελο της Κύπρου. Ας σταματήσουν κάποιοι λοιπόν, να παρουσιάζονται ως οι φωστήρες, οι πατριώτες και οι «δικαιωμένοι». 

Η πράξη αυτή των τραμπούκων, δεν τους τιμά καθόλου, αντίθετα δείχνουν προς τη Κοινωνία μας το χαμηλό τους επίπεδο του τραμπουκισμού, του χουλιγκανισμού και της ψευδοπαλληκαριάς τους και τον άσχημο τους χαρακτήρα.
Ο Αρχηγός Διγενής πρόσφερε ολόκληρη του την ζωή σε Αγώνες και για την Ελλάδα και για την Μαρτυρική μας Κύπρο και προδόθηκε και από τον Αρχ. Μακάριο τον Γ’ και από τους σημερινούς Συνομοσπονδιακούς τουρκόφιλους του Δησακέλ που παρευρέθηκαν χωρίς ίχνος Ντροπής, ανήμερα του Μνημοσύνου και κατέθεσαν δάφνινα  Στεφάνια στη Μνήμη του.
Δεν είχαν κανένα μα κανένα δικαίωμα, να περάσουν τα σκαλιά της Εκκλησίας και από την καγκελόπορτα του κρησφυγέτου του.

Ο Αρχηγός Διγενής ίδρυσε την Ε.Ο.Κ.Α το 1953 και ορκίστηκε με σκοπό την ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, που ήταν ο Ιερός Πόθος των Προγόνων μας. Ενώ εδώ και για δεκατρία ολόκληρα χρόνια, οι ηγετίσκοι και τα λαμόγια του Δησακέλ, προωθούν λύση Δ.Δ.Ο. για να τουρκέψουν την Κύπρο μας και να υποδουλώσουν τον Λαό μας, όμως χάρις στον Πατριωτισμό της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελληνοκυπρίων ΔΕΝ θα επιτρέψουμε στους ηγετίσκους του Δησακέλ, της Αρχιεπισκοπής και  των λαμόγιων τους, που τους ακολουθούν «πιστά» να πετύχουν τους άνομους και καταστροφικούς τους σκοπούς και στόχους.  
Η προδοσία δεν θα περάσει, παραμένουμε Πιστοί στα Νάματα των προγόνων μας, που την Ελλάδα θέλωμεν κι’ ας τρώγωμεν   πέτρες.
Ο Αρχηγός Διγενής είναι ο μεγάλος καθοδηγητής μας, για την επίτευξη της ΕΝΩΣΗΣ. 

Έσσεται ήμαρ...!!! 

Άριστος Κακουλής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...