Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Η FOCUS, Ο ΦΟΥΛΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΛΗΣ

Ο Γενικός Εισαγγελέας έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα το Πόρισμα του σε σχέση με τον χρηματισμό, που το πρώην αφεντικό της πτωχεύσασας Λαϊκής Τράπεζας Ανδρέας Βγενόπουλος, έκανε μέσω της ΕταιρείαςFocus στα κόμματα των δύο πιο πάνω πολιτικάντηδων. Ο Γενικός Εισαγγελέας αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα η κάτι το κολάσιμο στον αδιαμφισβήτητο χρηματισμό τους.  

Με δηλώσεις τους τα πιο πάνω ανθρωπάκια αντί να απολογηθούν και να ζητήσουν συγνώμη από τον κυπριακό λαό, περηφανεύονται και από πάνω ότι δεν διέπραξαν κάποιο ποινικό αδίκημα, οχυρωμένοι πίσω από το Πόρισμα του Γενικού...Καταστροφέα της Κυπριακής Δικαιοσύνης. Κάνουν χαρά αυτά τα ρεμάλια γιατί όπως ανέφερε ο Γενικός Εισαγγελέας, τα ποσά των 600 και 881 χιλιάδων αντίστοιχα, με τα οποία η Εταιρεία Focus τους χρημάτισε, δεν μπήκαν κατ’ ευθείαν στα ταμεία των κομμάτων τους αλλά έμμεσα, αφού όπως είναι γνωστό πληρώθηκαν ταξιδιωτικά γραφεία για να μεταφέρουν οπαδούς τους από το εξωτερικό για να ψηφίσουν στις Προεδρικές εκλογές του 2008.
Το γεγονός ότι τους χρημάτισε ο Βγενόπουλος για να έχει τις δικές τους πλάτες και να καταστρέψουν από κοινού την οικονομία της Κύπρου, κατ’ αυτούς και τον Γενικό Εισαγγελέα δεν αποτελεί αδίκημα. Πόσο τυχαίο είναι νομίζετε που ο Βγενόπουλος δεν έχει διωχθεί ακόμη από την λεγόμενη Κυπριακή Δικαιοσύνη; Να είστε βέβαιοι ότι ο Βγενόπουλος δεν θα καταδικαστεί ποτέ γιατί τους έχει όλους στο χέρι και τους πολιτικούς και την Δικαιοσύνη.
Το γεγονός ότι, όπως δήλωσε ο πρώην Βουλευτής του ΔΗΣΥ Χρίστος Πουργουρίδης από ραδιοφώνου, τα κόμμάτα τους ΔΗ.ΣΥ και ΑΚΕΛ δεν τα πήραν μόνο από την Focus αλλά χρηματίζονται και από τον υπόκοσμο και πάλιν δεν είναι κάτι το κολάσιμο.
Το γεγονός ότι η Ομάδα Κρατών του Συμβουλίου της Ευρώπης Κατά της Διαφθοράς (Greco), αποφάνθηκε ότι η εκάστοτε κυβέρνηση και τα κυπριακά κόμματα δέχονται εισφορές από εταιρείες και ιδιώτες του εξωτερικού και πάλιν δεν είναι κάτι το κολάσιμο.
Τα πιο πάνω ποσά η εταιρεία Focus τα δανείστηκε από την Λαϊκή τράπεζα με σκοπό να μην τα επιστρέψει ποτέ όπως και έγινε γιατί θα κατέληγαν στα πιο πάνω κόμματα. Η Λαϊκή Τράπεζα πτώχευσε και ο Διαχειριστής της δεν μπορεί να τα ανακτήσει άρα έμμεσα επιβαρύνουν το κύπριο φορολογούμενο και άρα λογικά θα πρέπει να αφαιρεθούν από την κρατική χορηγία των 10εκ. που θα παραχωρηθεί σύντομα σ’ όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα συμπεριλαμβανομένων και των πιο πάνω κομμάτων. Αν αυτό δεν το κάνετε βρε δοσίλογοι τότε ο κυπριακός λαός πρέπει να σας θεωρεί κοινούς εγκληματίας και απατεώνες και να σας φερθεί ανάλογα, η μήπως κάνω λάθος;
Και αφού δεν τα επιστρέφετε, και συνεχίζω από το τέλος της πιο πάνω παραγράφου, βρε κοινοί απατεώνες, πώς μπορεί να σας εμπιστευεί ο λαός που συνεργαζόμενοι θα τον καλέσετε σύντομα να υπογράψει την συνθήκη παράδοσης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Τουρκία στην βάση της αντιδημοκρατικής και ρατσιστικής λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας; Δεν νομιμοποιούμε βρε προδότες της πατρίδας να μην έχω καμία πλέον αμφιβολία ότι μπορεί να τα παίρνετε και από την Τουρκία;
Για όσους θα βιαστούν πάλιν να με κρίνουν ότι χρησιμοποιώ βαριούς χαρακτηρισμούς σε βάρος των πολιτικών έχω να τους πώ τούτο: Στην καθημερινή μου ζωή αυτό που με χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία Λογιστή – Ελεγκτή είναι ο επαγγελματισμός η ευγένεια η καλοσύνη και η αλληλεγγύη στο απλό άνθρωπο που έχει πέσει θύμα των πιο πάνω κοινών εγκληματιών. Προκαλώ όποιο δήποτε να μου πει πώς και με ποίον τρόπο τον έβλαψα η του φέρθηκα ποτέ άσχημα. Το μεγάλο μου πρόβλημα καθημερινά είναι όταν αντιμετωπίσω παράπονα φίλων και αναγνωστών μου που δεν έχω χρόνο να κάνω παρέα μαζί τους. Τους λείπει όπως οι ίδιοι μου λένε το πηγαίο μου χιούμορ που τους κάνει να ξεχνούν τα προβλήματα τους.
Τι νόμισαν κάποιοι ότι εγώ τρελάθηκα μια μέρα πριν από κάποια χρόνια και άρχισα να τα βάζω με το κατεστημένο χωρίς λόγο και αιτία; Εγώ θα συνεχίσω να τους απαξιώνω και να τους αποδομώ γιατί είναι απαξιώσιμοι και είναι το λιγότερο που πρέπει να τους κάνουμε. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι έχει και η Πατρίδα μας κάποια δικαιώματα και δεν ήρθαμε σε αυτήν για να τρώγομε και να τις χέζουμε μόνο.
Σήμερα βιώνουμε μια εμπόλεμη κατάσταση και ο εχθρός μας δεν είναι ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι Εγγλέζοι, ούτε οι Αμερικάνοι αλλά βρίσκεται εντός των πυλών. Ο μεγαλύτερος μας εχθρός είναι οι πάνω κοινοί εγκληματίες και τα κόμματα τους που έχουν αποκτηνωθεί όχι μόνον εξ’ αιτίας της χειραγωγημένης και πουλημένης Κυπριακής Δικαιοσύνης, αλλά εξ’ αιτίας της δικής μας απάθειας. Θέλω επίσης να σας πω ότι,εμένα δεν με αρκεί που τους γρατζουνίζω καθημερινά με την γραφή μου. Εγώ θέλω να τους φερθώ όπως ένας γνήσιος έλληνας πατριώτης φέρεται στους εχθρούς της πατρίδας του την ώρά της μάχης γι’ αυτό ζητώ την δική σας έμπρακτη στήριξη και συμπόρευση. Όπως είπε και ο στοχαστής Χρήστος Γιανναράς ‘’Μας λείπει η Επαναστατική Ορμή’’ και όσο αυτή μας λείπει δεν πρόκειται να απαλλαγούμε από τους εσωτερικούς εχθρούς της Πατρίδας.

Όμηρος Αλεξάνδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...