Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ασφυκτικά Γεμάτα τα Γραφεία της Λεμεσού με προσκεκλημένο τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ Φώτη Παπαφώτη

Ασφυκτικά Γεμάτα τα Γραφεία της Λεμεσού με προσκεκλημένο τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ Φώτη Παπαφώτη
Πολύ μικρά αποδείχτηκαν τα Πολιτικά Γραφεία της Επαρχιακής Οργάνωσης Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, καθώς πολλές δεκάδες φίλων του Κινήματος κατέκλυσαν κάθε γωνιά, με το ενδιαφέρον του κόσμου για το Ε.ΛΑ.Μ. να αυξάνεται συνεχώς.
Πρώτος τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και στέλεχος της Επαρχιακής Λεμεσού, Γιώργος Γεωργίου ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο, τον ενθάρρυνε στους Εθνικούς αγώνες και έκανε μια σύντομη ανασκόπηση από την δυναμική παρουσία του Ε.ΛΑ.Μ. στο Μνημόσυνο του Στρατηγού Διγενή.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του Ε.ΛΑ.Μ., Στράτος Καρανικολάου, ο οποίος αναφέρθηκε στο επεισόδιο των Ιμίων του 1996, όπου πέρασαν στο πάνθεο των ηρώων οι Έλληνες Αξιωματικοί, Βλαχάκος, Γιαλοψός και Καραθανάσης. Τόνισε επίσης την προδοτική στάση που κράτησε η κυβέρνηση Σημίτη ευχαριστώντας τους Αμερικάνους.
Εν συνεχεία, ο επαρχιακός Λεμεσού Στέλιος Νεάρχου αναφέρθηκε εν συντομία στην καυτή επικαιρότητα, καυτηριάζοντας την προδοτική ενέργεια του ψευτοπατριωτικού Δημοκρατικού Συναγερμού να διοργανώσει δικοινοτικό φεστιβάλ με τον κατακτητή, με κεντρικό ομιλητή τον Αβέρωφ Νεοφύτου. Επίσης αναφέρθηκε στα διαβήματα που κάνει η σημερινή κυβέρνηση, αποδεικνύοντας καθημερινά πως αποτελούν την πιο ανθελληνική κυβέρνηση που πέρασε από το μαρτυρικό νησί.
Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο αιώνιος αγωνιστής του Ελληνισμού, Τομεάρχης στον αγώνα της ΕΟΚΑ, Φώτης Παπαφώτης, με συναισθήματα οργής απέναντι στους κυβερνόντες τόνισε πως όλοι ανεξαιρέτως από τον Αναστασιάδης μέχρι τον Μακάριο αποτελούν συνειδητοί προδότες, οδηγώντας την Κύπρο στην πλήρη τουρκοποίηση. Κάλεσε τους ΕΛΑΜίτες να συνεχίσουν τον αγώνα του Διγενή με ψηλά τη σημαία, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως οι ΕΛΑΜίτες αποτελούν Άξιοι συνεχιστές του Αγώνα της ΕΟΚΑ.
stratos a47dc
stelios 126b2
kosmos 2 02d8a
kosmos 3 0e332
kosmos 1 a3300

Ε.Ο. Λεμεσού
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...