Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ο πρωταθλητής kick boxing της Κολωνίας- Έσωσε 2 κοπέλες από βιασμό τη νύχτα της παραμονής


O Iβάν Γιούρσεβιτς σε ηλικία 44 ετών εργάζεται πλέον ως πορτιέρης σε ένα από τα 5άστερα ξενοδοχεία της Κολωνίας. Στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει 5 φορές τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο κικ-μπόξινγκ όμως τη νύχτα της παραμονής, πήρε – σύμφωνα με τον ίδιο – τον καλύτερο τίτλο του, σώζωντας δυο κοπέλες από επιθέσεις προσφύγων.

Ο Γιούρσεβιτς εργαζόταν τη νύχτα της παραμονής στο ξενοδοχείο Excelsior, το οποίο βρίσκεται δίπλα στον Καθεδρικό Ναό, όπου συνέβησαν οι περισσότερες επιθέσεις κατά γυναικών. Οπως παραδέχθηκε ο ίδιος μιλώντας στην Daily Mail, είδε ξαφνικά δυο κοπέλες να τρέχουν προς το μέρος τους και να ζητούν τη βοήθειά του.


«Ήταν ντυμένες με παλτό και τζιν. Δεν είχαν προκαλέσει κανέναν. Εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά μου κλαμένες ζητώντας βοήθεια» είπε ο Κροάτης και πρόσθεσε «Τις έβαλα μέσα στο ξενοδοχείο και μπροστά μου έμφανίστηκαν τέσσερα νεαροί που μιλούσαν αραβικά. Ο ένας ήρθε πάνω μου με ένα σπασμένο μπουκάλι όμως τον κλώτσησα στο στήθος ενώ αμέσως μου επιτέθηκε ένας δεύτερος, τον οποίο τον χτύπησα στο πρόσωπο. Τους πήραν οι φίλοι τους από το έδαφος και απομακρύνθηκαν».

Ο Γιούρσεβιτς πρόσθεσε πως η κατάσταση εκείνη τη νύχτα ήταν απελπιστική. Οποια γυναίκα έβγαινε από το ξενοδοχείο δεχόταν επίθεση από τρία και τέσσερα άτομα ενώ μια άλλη κυρία τον παρακαλούσε να τη βοηθήσει να περάσει το δρόμο όπου την περίμενε μέσα στο αυτοκίνητο ο σύζυγός της.   Το πρώην μέλος των ειδικών δυνάμεων της Κροατίας, ήταν πάντως ανάμεσα στους συλληφθέντες της ομάδας που βγήκε στους δρόμους της Κολωνίας λίγες ημέρες μετά προκειμένου να βρει πρόσφυγες και να πάρει... εκδίκηση στέλνοντας δύο Πακιστανούς στο νοσοκομείο. 



- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160113/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-kick-boxing-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B5-2-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82#sthash.H8J8tyOa.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...