Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Οι τουρκοκύπριοι προκαλούν και δηλώνουν ότι θέλουν το 50% των Κυπριακών Αερογραμμών!

Οι τουρκοκύπριοι προκαλούν και δηλώνουν ότι θέλουν το 50% των Κυπριακών Αερογραμμών!
Τουρκία και ψευδοκράτος δεν χάνουν την ευκαιρία να προκαλούνν, με το τελευταίο χτύπημα να αφορά τις Κυπριακές Αερογραμμές και τις δηλώσεις του Σερντάρ Ντενκτάς στην τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ, όπου κάλεσε την ελληνοκυπριακή πλευρά «να πετάξουμε μαζί τις Κυπριακές Αερογραμμές».
Ο ψευδοϋπουργός τουρισμού και οικονομικών των κατεχομένων ανέπτυξε την εισήγησή του για αγορά από το ψευδοκράτος του 50% των Κυπριακών Αερογραμμών για να μην χρεοκοπήσουν.

«Οι Κυπριακές Αερογραμμές θα μπορούσαν να διενεργούν πτήσεις ως αερομεταφορέας ολόκληρου του νησιού. Τα αεροπλάνα που απογειώνονται από το Ερτζάν (σ.σ. παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου) θα μπορούσαν να πετούν στην Τουρκία και εκείνα που απογειώνονται από τη Λάρνακα στην Ευρώπη. Θα ήταν ένα σημαντικό βήμα επαναπροσέγγισης των δύο πλευρών. Η συζήτηση επί της πολιτικής πτυχής του θέματος θα συνεχιστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο Σερντάρ Ντενκτάς υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα αναγνώρισης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-tourkokuprioi-prokaloun-kai-dhlwnoun-oti-theloun-to-50-twn-kupriakwn-aer#ixzz3NCcJs6bv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...