Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Kontra Channel: Έχει καταργηθεί η διάκριση των εξουσιών από την Χούντα Σαμαρά! - ΒΙΝΤΕΟ


Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ από το έγκυρο και μαχητικό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KontraChannel για τις νέες αποκαλύψεις που καίνε τον Σαμαρά και την παραδικαστική κλίκα του.
Σημειώνουμε πως κανένα από τα συστημικά ΜΜΕ δεν είπε λέξη για τις μεγάλες αλήθειες που ακούστηκαν σήμερα στην Βουλή.

Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και καναλάρχες δέχτηκαν, προφανώς, τηλεφώνημα από τον Σαμαρά ή κάποιον συνεργάτη του, ώστε να μην τολμήσουν να προβάλλουν τις αποκαλύψεις, γιατί τότε δεν θα έχει άλλες κυβερνητικές «χάρες».
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι απόψεις των δύο σχολιαστών της εκπομπής κ.κ. Βέλιου και Χριστοφορίδη που ξεμπροστιάζουν την υποκρισία του πολιτικού και δημοσιογραφικού καταστημένου κάνοντας τα στραβά μάτια μπροστά στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Σαμαρά.
Μάλιστα κλείνοντας το ρεπορτάζ κάνουν αναφορά στην πρόταση της εισαγγελέως για την παράταση της κράτησης των Συναγωνιστών μας Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου, ενώ παράλληλα η ίδια εισαγγελική λειτουργός προτείνει την αποφυλάκιση του Μπούκουρα λίγες ημέρες πριν την ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kontra-channel-echei-katarghthei-h-diakrish-twn-ejousiwn-apo-thn-chounta-sa#ixzz3LZyzglU7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...